Bejaarden en hippe jongeren wonen samen in nieuw SBS 6-programma

Bejaarden en hippe jongeren wonen samen in nieuw SBS 6-programma
80-jarigen beoordelen het moderne leven

Nieuws :

In een nieuw SBS 6-programma wordt de uitspraak 'vroeger was alles beter' getest door acht mondige bejaarden een maand lang in een modern huis met vier hippe jongeren te laten wonen. In De wereld volgens 80-jarigen geven de bajaarden hun mening over het moderne leven. Eerder reisen 80-jarigen al de wereld rond bij SBS 6 in De wereld rond met 80-jarigen.

Presentator Viktor Brand komt regelmatig langs in het hypermoderne huis en laat de hoogbejaarden kennismaken met alles wat van nu is: van rapper Lil’ Kleine tot botox en van Siri tot Tesla. Ondertussen leert Brand de bejaarden beter kennen en praat hij mee over alle gekkigheid van nu én vroeger.

Presentator Viktor Brand

De ouderen wonen tijdens de opnames van het programma samen met vier hippe jongeren, die #instalife als levensmotto hebben. Verder weten ze alles van de laatste gadgets en vinden ze een genderneutraal toilet doodnormaal. De jongeren nemen de bejaarden mee in hun wereld, maar omgekeerd kunnen zij vast ook veel opsteken van de levenservaring van de ouderen. Was vroeger echt alles beter? In de laatste aflevering van De wereld volgens 80-jarigen wordt die vraag beantwoord door de acht bejaarden.

De wereld volgens 80-jarigen is vanaf woensdag 28 februari wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS 6.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bejaarden en hippe jongeren wonen samen in nieuw SBS 6-programma of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier