Spectaculaire actiefilm Furious 7 vrijdag op Veronica

Spectaculaire actiefilm Furious 7 vrijdag op Veronica
Ook te streamen via onder meer Netflix

Kijktip :

Eind 2013 kwam het schokkende nieuws dat Paul Walker in een auto-ongeluk was omgekomen. De zevende film uit de Fast & Furious-serie staat nu bekend als de laatste film waarin hij te zien is. Furious 7 is vrijdag te zien op Veronica. Daarnaast is de film te streamen via onder meer Netflix.

Het verhaal
Nadat ze Owen Shaw en zijn crew verslagen hebben, kunnen Dominic Toretto, Brian O' Connor en de rest van de crew weer naar de Verenigde Staten terugkeren. Eindelijk is er weer de mogelijkheid om een gewoon leven te leiden. Maar Owens oudere broer, Ian Shaw is uit op wraak en brengt de levens van de hele crew in gevaar.

Paul Walker [links] en Vin Diesel in 'Furious 7'

Miljardenopbrengst
Normaal gesproken is horror-regisseur James Wan (Aquaman, The Conjuring) niet zo te porren voor actiefilms. Voor de Fast and Furious-franchise maakte hij echter maar al te graag een uitzondering. Mede door de dood van Paul Walker was de belangstelling voor de zevende film overweldigend. Met 1,5 miljard (!) euro opbrengst in de bioscopen heeft de film nog steeds een plaatsje in de top-10 meest opgebrachte films ooit (exlusief inflatie).

De film Furious 7 (2015) wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is op vrijdag 22 mei om 21.30 uur te zien op Veronica. Daarnaast is de film te streamen via onder meer Netflix.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire actiefilm Furious 7 vrijdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier