Muzikale komedie Begin Again is zaterdag te zien op SBS 9

Muzikale komedie Begin Again is zaterdag te zien op SBS 9
Ook te streamen via onder meer Netflix

Kijktip :

Regisseur John Carney scoorde in 2006 een onverwachte hit met de muziekfilm Once. In 2013 doet hij dat nog eens stilletjes over met het schitterende drama Begin Again. De film is zaterdag te zien op SBS 9 en te streamen via onder meer Netflix.

Het verhaal
Gretta (Keira Knightley) is een Britse singer-songwriter die het samen met haar vriend Dave (Adam Levine) probeert te maken in New York. Wanneer Dave kennismaakt met roem raakt hij al snel in de verleiding om te dwalen en laat hij de hopeloos verliefde Gretta alleen achter. Haar leven krijgt een positieve wending wanneer Dan (Mark Ruffalo), een ontslagen muziekproducent, haar op een avond hoort zingen en hij geïnspireerd raakt door haar talent.

Keira Knightley en Adam Levine in 'Begin Again'

Adele?
Begin Again was het acteerdebuut van Adam Levine, leadzanger van Maroon 5. Voor hoofdrolspeelster Keira Knightley (The Imitation Game) was het de eerste keer dat ze in een film moest zingen. In een eerder stadium stonden ook zangeres Adele en actrice Scarlett Johansson in de belangstelling voor de hoofdrol. De titelsong "Lost Stars" werd genomineerd voor een Oscar voor Beste Liedje, maar werd verslagen door "Glory" uit de film Selma.

De film Begin Again (2013) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op zaterdag 23 mei om 20.30 uur te zien op SBS 9. Daarnaast is de film te streamen via onder meer Netflix en Pathé Thuis.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Muzikale komedie Begin Again is zaterdag te zien op SBS 9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier