Avonturenfilm The Maze Runner: The Death Cure zaterdag op Veronica

Avonturenfilm The Maze Runner: The Death Cure zaterdag op Veronica
Ook te streamen via onder meer Pathé Thuis

Kijktip :

Het eerste deel van The Maze Runner was een onwaarschijnlijk succes, maar de sequel was een stuk minder succesvol. En toch kwam de derde. De spectaculaire avonturenfilm The Maze Runner: The Death Cure is zaterdag te zien op Veronica. Daarnaast kun je de film ook streamen via onder meer Pathé Thuis.

Lees hier de Gids.tv filmrecensie van The Maze Runner: The Death Cure.

Het verhaal
De helden uit The Maze Runner-franchise gaan naar de laatste legendarische stad waar WCKD zijn uitvalsbasis heeft. Deze duivelse organisatie experimenteert op mensen alsof het laboratoriummuizen zijn, met als doel om een remedie te vinden tegen een gevaarlijk virus dat de wereld bedreigt.

20th Century Fox
Regisseur Wes Ball, de regisseur van zowel het eerste als het tweede deel, keerde terug om het derde deel te regisseren. De film werd uitgebracht door 20th Century Fox in februari 2017. Nu 20th Century Fox is overgenomen door de Walt Disney Company, lijkt de franchise een doorstart te krijgen. De vraag is of Wes Ball daarbij betrokken is: Die is al verbonden aan de reboot/sequel-reeks van The Planet of the Apes.

De film The Maze Runner: The Death Cure (2018) wordt beoordeeld met een 6,2 op IMDb en is op zaterdag 23 mei om 20.00 uur te zien op Veronica. Daarnaast is de film te streamen via onder meer Pathé Thuis.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Avonturenfilm The Maze Runner: The Death Cure zaterdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier