Zondag 24 mei in Boer Zoekt Vrouw Special: Boer Jaap (Noord-Holland) en boer Herman (Frankrijk)

Zondag 24 mei in Boer Zoekt Vrouw Special: Boer Jaap (Noord-Holland) en boer Herman (Frankrijk)
Over de gevolgen van de coronacrisis voor boeren

Kijktip :

De tweede aflevering van Boer Zoekt Vrouw Special staat in het teken van het coronavirus. Hoe worden de boeren door het allesbepalende virus getroffen. Yvon Jaspers gaat langs bij Fleur, de vriendin van boer Herman (Frankrijk), en boer Jaap in Noord-Holland. De aflevering is zondag 24 mei om 20.30 te zien op NPO 1.

Boer Herman
Yvon gaat langs bij Fleur en is verbonden met boer Herman in Frankrijk via een videoverbinding. De coronacrisis heeft een lelijke streep gehaald door hun plannen. Na drieëneenhalf jaar op en neer reizen besloot het jonge stel begin dit jaar dat Fleur voorgoed bij Herman op de boerderij zou intrekken.

De grenzen gingen echter op slot en sindsdien zit Fleur alleen thuis en Herman op afstand in Frankrijk. Een flinke domper voor het stel.

Boer Jaap
Ook voor de Noord-Hollandse boer Jaap, die in 2018 een oproep deed om zijn droomvrouw te vinden, heeft corona grote impact. Zijn snijbloemkwekerij heeft last van het exportverbod en hij ziet zich gedwongen zijn bloemen te vernietigen. Jaap kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn Boer zoekt Vrouw-avontuur.

Boer Zoekt Vrouw Special is vanaf zondag 17 mei vier zondagen om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw Special terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag 24 mei in Boer Zoekt Vrouw Special: Boer Jaap (Noord-Holland) en boer Herman (Frankrijk) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier