(Oud-)sporters en BN'ers in De RTL Sportquiz op RTL 7

(Oud-)sporters en BN'ers in De RTL Sportquiz op RTL 7
Meedoen vanuit huis kan ook

Kijktip :

RTL 7 start op zaterdag 23 mei met een nieuwe live sportquiz op televisie. Daarin kun je als kijker thuis meespelen met de BN'ers of (oud-)sporters in de studio. Simon Zijlemans ondervraagt ze over allerlei takken van sport.

Categorieën
In verschillende rondes komen categorieën over onder andere de Olympische Spelen, het privéleven van sporters en sportfilms voorbij. Elke week nemen twee bekende Nederlanders, waarvan sommige (oud-)sporter zijn, het tegen elkaar op.

Finale
Na een aantal rondes van verschillende categorieën is de finale altijd een 'jaartallen-ronde', waarin het geheugen van de deelnemers op de proef gesteld wordt. In de eerste aflevering spelen Peter Heerschop en Viggo Waas tegen elkaar. Thuis kun je meespelen via de Sportquiz-site.

De RTL Sportquiz is vanaf zaterdag 23 mei wekelijks om 19.00 uur te zien op RTL 7. Daarna kun je elke aflevering van De RTL Sportquiz terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op (Oud-)sporters en BN'ers in De RTL Sportquiz op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV