Special De beste liedjes van Waylon zie je zaterdag op SBS 6

Special De beste liedjes van Waylon zie je zaterdag op SBS 6
Samen zingen met Jeroen van der Boom

Kijktip :

Nu zijn programma Hoge Bomen gestopt is, wordt er een oud format van Jeroen van der Boom afgestoft. In De beste liedjes van... ontving hij diverse Nederlandse artiesten, die kwamen vertellen over hun favoriete liedjes. Morgen (zaterdag 16 mei) is de aflevering met Waylon te zien.

Aan de piano
Net als in Hoge Bomen ontvangt Van der Boom zijn gast aan de piano. Dit keer niet voor een emotioneel en openhartig gesprek, maar om samen de favoriete liedjes van de gast te zingen. Samen met een band brengen Van der Boom en Waylon in deze aflevering de lievelingsnummers van Waylon ten gehore. Welke liedjes zijn bijzonder voor hem?

Gastoptreden
Jeroen van der Boom en Waylon delen uiteraard een gemeenschappelijke passie, namelijk de liefde voor muziek. Tijdens deze uitzending van De beste liedjes van... wordt Waylon door Van der Boom ook verrast met een bijzonder gastoptreden.

De aflevering van De beste liedjes van... met Waylon is op zaterdag 23 mei om 21.50 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De beste liedjes van Waylon terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Special De beste liedjes van Waylon zie je zaterdag op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier