Hart van Nederland en AD presenteren eenmalige talkshow De Toekomst van Nederland: ons leven na corona

Hart van Nederland en AD presenteren eenmalige talkshow De Toekomst van Nederland: ons leven na corona
Nederlanders spreken zich uit over coronacrisis

Nieuws :

De coronacrisis heeft een ontwrichtende invloed op onze samenleving. Maar hoe ziet het leven eruit ná de crisis? Hoe ziet Nederland onze toekomst? Op dinsdag 26 mei zendt SBS6 om 20.30 uur eenmalig de talkshow De Toekomst van Nederland: ons leven na corona uit om antwoorden te geven op die vragen.

Unieke samenwerking
In deze speciale samenwerking tussen Hart van Nederland en het AD staat de vraag centraal wat we leren van deze crisis en wat dat betekent voor ons leven daarna. Presentatoren Merel Westrik en Hidde van Warmerdam laten in de studio een breed gezelschap gasten uit het hele land aan het woord: allemaal Nederlanders die direct geraakt zijn door de crisis.

Toekomst
De blik is gericht op de toekomst. Wat is blijvend, ook als er een vaccin is? Belangrijkste thema's zijn gezondheidszorg, werk en samenleven. Heeft straks iedereen nog recht op zorg, ook als je ongezond leeft? Wordt thuiswerken de norm? En houden we een anderhalve-metersamenleving?

Wat vindt Nederland?
Met representatief onderzoek via het Wat vindt Nederland-panel wordt gepeild hoe heel Nederland er tegenaan kijkt en tijdens de uitzending kunnen kijkers hun stem laten horen via de AD-app. In de studio praten we met de ervaringsdeskundigen, experts geven hun input via een videoverbinding.

De Toekomst van Nederland: ons leven na corona is op dinsdag 26 mei om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt hierna de hele uitzending van De Toekomst van Nederland: ons leven na corona terugkijken op Gids.tv en KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland en AD presenteren eenmalige talkshow De Toekomst van Nederland: ons leven na corona of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier