Spectaculaire superheldenfilm Suicide Squad zondag te zien op Veronica

Spectaculaire superheldenfilm Suicide Squad zondag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis

Kijktip :

Na de start van de DCEU met Man of Steel en Batman v Superman: Dawn of Justice was het voor Warner Bros. tijd voor een wat lichtere, grappigere superheldenflick. De DC-superheldenfilm Suicide Squad is zondag te zien op Veronica en te streamen via onder meer Pathé Thuis.

Het verhaal
De geheime overheidsorganisatie A.R.G.U.S, onder leiding van Amanda Waller (Viola Davis), doet een beroep op een strijdmacht bestaande uit een aantal supercriminelen. Ze staan bekend als Task Force X of ook wel de Suicide Squad. Ze krijgen gevaarlijke opdrachten toegewezen in ruil voor een kortere gevangenisstraf.

David Ayer of James Gunn?
Met sterren als Will Smith en Margot Robbie leek het kat-in-het-bakkie voor regisseur David Ayer, maar de film kwam toch niet echt van de grond. De reboot van deze "squad" zal niet worden geleid door Ayer, maar door Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn.

De film Suicide Squad (2016) wordt beoordeeld met een 6,0 op IMDb en is op zondag 24 mei om 20.00 uur te zien op Veronica. Daarnaast is de film te streamen via onder meer Pathé Thuis.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire superheldenfilm Suicide Squad zondag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV