Zomerhit Ik Weet Er Alles Van vanaf 1 juni terug op televisie

Zomerhit Ik Weet Er Alles Van vanaf 1 juni terug op televisie
Kennisquiz vervangt Goede Tijden, Slechte Tijden tijdens zomerstop

Nieuws :

Ik Weet Er Alles Van is ook deze zomer weer op televisie te zien. De kennisquiz, die wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai, deed het vorig jaar erg goed qua kijkcijfers bij RTL en keert vanaf 1 juni terug op de buis.

Spotspelers kunnen flink cashen
In de quiz heeft elke speler een eigen specialisme. Maar naast de feiten moet je ook de nodige mensenkennis in huis hebben. Je moet namelijk ook je medekandidaten goed weten in te schatten en op het juiste moment geld cashen. Deze specialismes kunnen van alles zijn, van Bassie en Adriaan tot de Tweede Wereldoorlog. Als je het voor elkaar krijgt om spotspeler te worden, kun je zelf bepalen wat er gebeurt en een andere speler uitdagen voor een duel. Al kun je het geld ook zo weer kwijtraken. De beste speler kan met een behoorlijk geldbedrag naar huis gaan.

Ik Weet Er Alles Van vervangt GTST tijdens zomerstop
Ik Weet Er Alles Van komt in de zomer op televisie, als Goede Tijden, Slechte Tijden een zomerstop heeft. Deze soap wordt nu al vier dagen per week uitgezonden in plaats van vijf, omdat in verband met de coronacrisis de opnames zijn stilgelegd.

Ik Weet Er Alles Van is vanaf 1 juni elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Ik Weet Er Alles Van terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zomerhit Ik Weet Er Alles Van vanaf 1 juni terug op televisie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV