Vrijdag in Op1: Najib Amhali, Alistair Overeem, Fred Teeven, BOA's over belaging en meer

Vrijdag in Op1: Najib Amhali, Alistair Overeem, Fred Teeven, BOA's over belaging en meer
Dit zijn de gasten van vrijdag 22 mei 2020

Kijktip :

Vrijdag 22 mei is er weer een nieuwe uitzending van de talkshow Op1, en zoals elke week is het de beurt aan Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand om deze talkshow aan elkaar te praten. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Gasten en onderwerpen van vrijdag 22 mei 2020

Fred Teeven komt met een nieuw boek, met de titel Meer Dan Boeven Vangen. Hij doet een boekje open over zijn werk als officier van justitie, waarbij hij te maken kreeg met zware criminelen. Maar hij is ook openhartig over zijn privéleven, zijn politieke carrière en de bekende bonnetjesaffaire. Bij Op1 vertelt hij meer over zijn boek.

• Gisteren was het mooi weer en veel mensen trokken eropuit. In IJmuiden ging het helemaal mis en een groep jongeren viel drie BOA’s aan tijdens de handhaving van coronamaatregelen. Richard Gerrits, voorzitter van vakbond BOA ACP, Sharon de Zoete, Boa in Rotterdam en Wissam El Fahssi, Boa in Katwijk vertellen hun verhaal.

• ‘Demolition Man’, ook wel bekend als Alistair Overeem, wist zondag zijn UFC-gevecht in Florida te winnen en werd de tweede UFC vechter ooit die in vier decennia een gevecht won. Hij vertelt bij Op1 meer over zijn imposante carrière.

• De mannen van Mooi Wark brengen een bijzondere ode aan de populaire gebarentolk Irma Sluis. In hun hit Oh Irma verklaren ze haar de liefde en bij Op1 brengen ze het liedje live ten gehore.

Anuar, Roué Verveer en Najib Amhali doen in verband met de coronacrisis dit jaar geen ramadanconference. Maar ze komen wel op televisie met Wat Een Suikerfeest, waarin ze praten met gasten, er is muziek en uiteraard comedy. Deze cabaretiers vertellen vanavond meer over dit programma.

De talkshow Op1 is iedere werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Najib Amhali, Alistair Overeem, Fred Teeven, BOA's over belaging en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier