Vanavond bij Beau: Duncan Laurence vertelt over zijn nieuwe muziek

Vanavond bij Beau: Duncan Laurence vertelt over zijn nieuwe muziek
Dit zijn de gasten van vrijdag 22 mei

Kijktip :

Beau van Erven Dorens heeft vanavond, vrijdag 22 mei, weer veel te bespreken met zijn gasten. Zo komt Duncan Laurence langs om te praten over zijn allereerste EP: 'Worlds On Fire'.

De gasten in Beau - vrijdag 22 mei

  • Nadat gisteren boa’s in IJmuiden zijn belaagd door een groep jongeren is de maat vol. Er moet iets gebeuren, aldus de burgemeester van Velsen, waar IJmuiden onder valt, Frank Dales en voorzitter van de Nederlandse BOA Bond Ruud Kuin. Ook boa's Stephan en Anice schuiven aan bij Beau.

  • Zondag is het precies 25 jaar geleden dat Ajax de Champions League won onder leiding van Louis van Gaal. Het team werd opgewacht in Amsterdam door honderdduizenden mensen. Vanavond is de succestrainer te gast bij Beau.

  • Duncan Laurence brengt één jaar na zijn glorieuze overwinning van het Europese Songfestival zijn eerste EP 'Worlds On Fire' uit. Vanavond is hij te gast bij Beau en vertelt hij over zijn nieuwe muziek en alles wat er afgelopen jaar is gebeurd.

  • Deze week maakte het kabinet het tweede steunpakket voor bedrijven bekend. Er is veel kritiek op het afschaffen van de ontslagboete. Hoe streng moet de overheid zijn voor bedrijven in crisistijd? Beau bespreekt het met de fractievoorzitter van Groenlinks Jesse Klaver en Jort Kelder.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Beau: Duncan Laurence vertelt over zijn nieuwe muziek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen