NPO 3 zendt Ziggo Dome-show van De Lama's uit

NPO 3 zendt Ziggo Dome-show van De Lama's uit
De Lama's Back In Action in grote show

Kijktip

Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben van der Meer en Patrick Lodiers stonden in november, negen jaar na hun laatste optreden, meerdere avonden in een uitverkochte Ziggo Dome. De registratie van een van de shows van De Lama’s Back in Action wordt uitgezonden op NPO 3.

De Lama's improviseren erop los in klassiekers als Het Moordspel, De Draaideur en Het Interview Achteruit, voor een zaal van elfduizend mensen. Voorafgaand aan het optreden is ‘the road to’ te zien, een uniek kijkje in de keuken over de hele aanloop naar de show. Waarom wilden ze na al die jaren weer samen het podium op en wat voor hobbels moesten er genomen worden om dat te realiseren?

De Lama’s waren van 2004 tot en met 2008 te zien in negen televisieseizoenen bij BNN. Het programma groeide uit tot één van de meest populaire programma’s van Nederland. Er werden meer dan 70 afleveringen gemaakt en tussen 2005 en 2008 hadden de mannen een succesvolle theatertournee. Het succes werd in 2006 bekroond met de Gouden Televizier-Ring.

De Lama’s Back in Action is op dinsdag 26 december om 21:20 uur te zien op NPO 3.

Tags: ziggo dome, cabaret, humor, show, televizier, podium, registratie, optreden, jeroen van koningsbrugge, patrick lodiers, ruben nicolai, ruben van der meer, tijl beckand, npo 3, de lama's

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »