Sander en het mysterie van de legendarische duo's begint maandag op NPO 3

Sander en het mysterie van de legendarische duo's begint maandag op NPO 3
Sander Lantinga onderzoekt succes van bekende duo's

Kijktip :

Vanaf maandag 25 mei is het nieuwe programma Sander en het mysterie van de legendarische duo's te zien op NPO 3. Hierin gaat radio-dj en tv-maker Sander Lantinga op onderzoek uit: wat is het succes achter een aantal legendarische duo's uit de Nederland?

Coen en Sander
Al jarenlang vormt Lantinga op de radio een populair duo met Coen Swijnenberg en ook op televisie heeft hij ervaring met het duoschap. Met Rámon Verkoeijen vormde hij ooit een succesvol duo als De Klusjesmannen. Maar wat doet zo'n duoschap met iemand en hoe ervaren andere koppels zo'n intensief samenzijn? En kan Lantinga de speciale chemie ook met andere BN'ers hebben? Om dat te onderzoeken, blaast hij De Klusjesmannen nieuw leven in.

Legendarische duo's
Lantinga zal met onder anderen Gerard Ekdom, Bram Krikke en Kees Tol bijzondere klusjes uit gaan voeren. Daarnaast gaat hij in gesprek met beroemde duo's als Carlo Boszhard en Irene Moors, Nick Schilder en Simon Keizer en de mannen van Rundfunk. Ook laten kenners als Angela de Jong, Leo Blokhuis en Mart Smeets hun licht schijnen over succesvolle televisieduo's, muziekduo's en sportduo's.

Het nieuwe programma Sander en het mysterie van de legendarische duo's is vanaf maandag 25 mei wekelijks om 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Sander en het mysterie van de legendarische duo's terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sander en het mysterie van de legendarische duo's begint maandag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV