Zaterdag in Op1: Mona Keijzer vertelt hoe de zomer van 2020 eruit gaat zien

Zaterdag in Op1: Mona Keijzer vertelt hoe de zomer van 2020 eruit gaat zien
Dit zijn de gasten van zaterdag 23 mei

Kijktip :

Op zaterdag 16 mei is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana om de extra zaterdag-editie van Op1 te presenteren. Dit duo presenteert ook elke dinsdagavond de talkshow. Bekijk hieronder welke gasten op 23 mei aanschuiven.

  • Het is nog de vraag of we deze zomer zorgeloos op vakantie kunnen naar Italië of Frankrijk. Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer is erover in gesprek met haar Europese collega’s. Vanavond schuift ze aan bij Op1.

  • Hoogleraar infectiebestrijding Andreas Voss bespreekt nieuw onderzoek uit Hong Kong, waaruit blijkt dat we buiten nauwelijks besmet kunnen raken. Voss vertelt bij Op1 wat de gevolgen zijn van deze ontdekking.

  • Over iets meer dan een week mogen de horeca en de terrassen weer open. Vandaag werd bekend dat de anderhalve meter afstand daar niet verplicht wordt. Burgemeester van Breda Paul Depla en horeca-ondernemer Johan de Vos hadden zich voorbereid op een testdag maandag, maar ze werden teruggefloten. Vanavond zijn ze te gast bij Op1 om hierover te praten.

  • In een nieuwe documentaire gaat hij eindelijk de waarheid vertellen, belooft wielrenner Lance Armstrong, die betrapt werd op dopinggebruik. Sportjournalist van het AD Thijs Zonneveld en wielrenner Stef Clement mochten de docu alvast kijken en vertellen vanavond bij Op1 of Armstrong zijn belofte nakomt.

  • Een film maken met 1,5 meter afstand: actrice Noortje Herlaar en regisseur Jon Karthaus lukte het. Maar wel met veel moeite. Samen met Antoinette Beumer van Videoland vertellen ze vanavond bij Op1 welke moeilijkheden de anderhalve-meter-samenleving met zich meebrengt voor de filmindustrie.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Op1: Mona Keijzer vertelt hoe de zomer van 2020 eruit gaat zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier