Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 22

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 22
Kijktips van 23 t/m 30 mei

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!


1. The Lovebirds (Netflix)
Eric (Kumail Nanjiani) en Julie (Issa Rae) staan op het punt een einde aan hun relatie te maken. Tijdens een vakantie in New Orleans raken ze onbedoeld betrokken bij een bizar moordmysterie. Gaandeweg proberen ze hun namen te zuiveren en de zaak op te lossen, terwijl ze erachter moeten zien te komen hoe ze hun relatie en avond gaan redden. Bekijk hier waar je The Lovebirds kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van The Lovebirds.

2. Op Gepaste Afstand (Pathé Thuis)
een korte film van zo'n 25 minuten die in het teken staat van de coronacrisis. Het verhaal draait om Ilias en Eef, twee dertigers die elkaar ontmoeten na de uitbraak van het coronavirus waardoor de samenleving er heel anders uitziet dan normaal. Bekijk hier waar je Op Gepaste Afstand kunt kijken.

Lees dit weekend de filmrecensie van Op Gepaste Afstand.

3. Dynasty, S3 (Netflix)
Opnieuw drama en intriges in de families Carrington en Colby. In het derde seizoen krijgt Fallon te maken met een hoop aartsvijanden die het op haar gemunt hebben, de allerergste, geloof het of niet, is haar eigen broer. Hoe zal deze familieruzie aflopen? Bekijk hier waar je Dynasty kunt bekijken.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.


4. Hotel Artemis (25 mei, Videoland)
De hard werkende zuster Jean Thomas (Jodie Foster) probeert alles in goede banen te leiden. Ze ontdekt dat één van de patiënten zich heeft laten opnemen om een andere gewonde te vermoorden. De problemen stapelen zich op, wanneer ook nog eens The Wolf King (Jeff Goldblum) arriveert, en alles uit de hand dreigt te lopen. Bekijk hier meer over Hotel Artemis.

5. Snowpiercer, S1 (25 mei, Netflix)
De serie speelt zich af in een bevroren wereld, waar de laatste mensen zich aan boord van een non-stop rijdende trein bevinden. Aan boord is een klassensysteem ontstaan, waarbij de lagere klasse in opstand dreigt te komen. Bekijk hier waar je Snowpiercer kunt kijken.

6. Night At The Museum (26 mei, Disney+)
Larey (Ben Stiller) neemt, met enige tegenzin, een baan als nachtbewaker in een museum aan. Er gebeuren ’s nachts echter eigenaardige dingen in het museum: alles en iedereen
komt tot leven! Deel 2 en 3 staan ook op Disney Plus. Bekijk hier meer over Night at the Museum.

7. The 100, S7 (26 mei, Netflix)
In het zevende seizoen van The 100 proberen Clarke (Eliza Taylor), Bellamy (Bob Morley) en de overige personages Sanctum terug op te bouwen, terwijl er allerlei nieuwe bedreigingen om de hoek komen kijken. Bekijk hier waar je The 100 kunt kijken.

8. Jeffrey Epstein: Filthy Rich (27 mei, Netflix)
Documentaire over de veelbesproken miljonair Jeffrey Epstein. Nog altijd beschuldigen talloze vrouwen de overleden Epstein van seksueel misbruik. Ook de vraag of de dood van Epstein moord of zelfmoord was, is nog altijd niet opgehelderd. Bekijk hier waar je Jeffrey Epstein: Filthy Rich kunt kijken.

9. Central Park, S1 (29 mei, Apple TV+)
De familie Tillerman, bestaande uit Owen, de manager van het beroemde park in New York, zijn vrouw Paige en hun twee kinderen Molly en Cole, krijgt onenigheid met de rijke Bitsy Brandenham, die het gebied wil gebruiken voor nieuwbouw. Bekijk hier meer over Central Park.

10. Space Force, S1 (29 mei, Netflix)
Generaal Mark R. Naird wordt in het diepe gegooid wanneer hem wordt gevraagd om een nieuwe zesde tak van de Amerikaanse strijdkrachten op te zetten: Space Force. Bekijk hier meer over Space Force.

11. Maleficent: Mistress of Evil (29 mei, Disney+)
Maleficent (Angelina Jolie) en Aurora (Elle Fanning) zetten vraagtekens bij hun ingewikkelde familiebanden wanneer ze verschillende kanten op worden getrokken door een bruiloft, onverwachte bondgenoten en duistere krachten. Bekijk hier meer over Maleficent: Mistress of Evil.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 22 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV