Bijzondere sci-fi thriller Hotel Artemis maandag op Videoland

Bijzondere sci-fi thriller Hotel Artemis maandag op Videoland
Leuke cast met o.a. Jeff Goldblum en Jodie Foster

Kijktip :

Een bijzondere film die niet in hokjes te vatten is: science fiction, actie, karakterdrama en komedie. Hotel Artemis is vanaf maandag 25 mei te zien op Videoland.

Lees hier de recensie van Hotel Artemis.

Het verhaal
Hotel Artemis is een geheim en exclusief members-only ziekenhuis voor de gevaarlijkste criminelen ter wereld. De hard werkende zuster Jean Thomas (Jodie Foster) probeert alles in goede banen te leiden. Ze ontdekt dat één van de patiënten zich heeft laten opnemen om een andere gewonde te vermoorden. De problemen stapelen zich op, wanneer ook nog eens The Wolf King (Jeff Goldblum) arriveert, en alles uit de hand dreigt te lopen.

Sterrencast
De film heeft misschien wel de meest rijke cast van het jaar 2018. Met Jodie Foster, Jeff Goldblum, Dave Bautista,Sofia Boutella, Sterling K. Brown en Zachary Quinto heeft de film flink wat boter in de kuip. Uiteindelijk was de film een grote flop: de film haalde maar 13 miljoen dollar op, terwijl het budget zelfs 15 miljoen was.

Hotel Artemis is vanaf 25 mei 2020 te zien op Videoland. Bekijk hier alle kijktips van week 22.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere sci-fi thriller Hotel Artemis maandag op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV