Maandag 25 mei in Chateau Meiland: Familie Meiland mag op vakantie!

Maandag 25 mei in Chateau Meiland: Familie Meiland mag op vakantie!
Familie Meiland gaat naar Tenerife

Kijktip :

We hebben het afgelopen jaar kunnen zien hoe Chateau Meiland (officieel: Chateau Marillaux) van een enorme bouwval in een schitterend kasteel veranderde. De familie is gesloopt. Maandag (23 mei) is in een nieuwe aflevering van Chateau Meiland te zien hoe de Meilandjes lekker op vakantie gaan!

Tenerife
Het is dus de hoogste tijd voor een welverdiende vakantie. Martien, Erica, Maxime, kleine Claire en huishoudster Nadège reizen af naar een luxe resort op het altijd zonnige Tenerife om zelf eens een keertje in de watten te worden gelegd.

Werk gaat door
Na de vakantie is het tijd om weer volle bak aan het werk te gaan. Er is genoeg te doen nu het winterseizoen op z’n einde komt en het hoogseizoen weer nadert. Uiteraard gaat alles gepaard met de nodige hectiek en hilariteit.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Op KIJK.nl kun je de komende aflevering van Chateau Meiland ook vooruitkijken.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag 25 mei in Chateau Meiland: Familie Meiland mag op vakantie! of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV