Overzicht: Waar kun je de Spider-Man films streamen?

Overzicht: Waar kun je de Spider-Man films streamen?
Van Raimi's Spider-Man tot Into the Spider-Verse

Nieuws :

Vrijdag (29 mei) verschijnt Spider-Man op Netflix. De bijzondere en baanbrekende superheldenfilm met Sam Raimi op de regisseursstoel en Tobey Maguire in de titelrol. Er volgde nog vele films met Spider-Man in de hoofdrol. Waar kun je al die films nu eigenlijk streamen? Gids.tv zet de mogelijkheden op een rij.

Spider-Man (2002)


Vanaf 29 mei is Spider-Man te streamen op Netflix. Op een schoolreisje wordt Peter Parker gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin. De volgende dag ontdekt hij dat hij over bijzondere krachten beschikt. Hij kan tegen muren opklimmen en ontwikkelt een speciaal 'spinnenzintuig', waarmee hij gevaar kan voelen aankomen. Met William Dafoe als Green Goblin.

Spider-Man 2 (2004)


Spider-Man 2 is te streamen op Videoland. Peter Parker kan veranderen in Spider-Man, een superheld die de inwoners van New York beschermt tegen allerlei kwaadaardige lieden. Daardoor durft hij echter niet toe te geven aan de liefde van zijn leven Mary Jane Watson. Met Alfred Molina als Doctor Octopus.

Spider-Man 3 (2007)


Spider-Man 3 is te streamen op Netflix én Videoland. Het is Peter Parker eindelijk gelukt een evenwicht te vinden tussen zijn toewijding aan M.J. en zijn taken als een superheld. Maar er ligt onheil op de loer als de donkere kant van Spider-Man naar boven komt, die hij niet onder controle weet te houden. Met Topher Grace als Venom, Thomas Haden Church als Sandman en James Franco als New Goblin.

The Amazing Spider-Man (2012)


The Amazing Spider-Man is te kijken op Pathé Thuis. Als kind ontdekt Peter Parker (nu gerecast als Andrew Garfield) dat er is ingebroken in het kantoor van zijn vader. Kort hierop vertrekken zijn ouders met onbekende bestemming en laten Peter achter bij zijn oom Ben en tante May. Met Rhys Ifans als Doctor Connors/The Lizard.

The Amazing Spider-Man 2 (2014)


The Amazing Spider-Man 2 is te kijken op Pathé Thuis. Peter Parker moet zijn tijd verdelen tussen de liefde van zijn leven, Gwen Stacey, en het vechten tegen boeven. Hij is bijna klaar met school, maar is zijn belofte aan de vader van Gwen niet vergeten. Peter moet uit haar buurt blijven om te zorgen dat ze veilig blijft, maar dat lukt hem niet. Met Jamie Foxx als Electro, Dane DeHaan als New Goblin en Paul Giamatti als Rhino.

Spider-Man: Homecoming (2016)


Spider-Man: Homecoming is te kijken op Pathé Thuis. superheld Peter Parker (nu gerecast als Tom Holland) keert na zijn eerste superheldengevecht als Spider-Man terug naar zijn normale leven in Queens. Hij hoopt snel bij The Avengers gevraagd te worden door Tony Stark, maar het telefoontje blijft uit. Met Michael Keaton als Vulture en Bokeem Woodbine als Shocker.

Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)


Spider-Man: Into the Spider-Verse is te streamen op Netflix. In deze baanbrekende animatiefilm van de hand van Lord & Miller (The LEGO Movie) moet deze keer niet Peter Parker de wereld redden als Spider-Man, maar is het de eer aan de bijzondere tiener Miles Morales. Hij moet de plannen van de 'baas van de onderwereld' Kingpin verijdelen. Met Kathryn Hahn (stem) als Doc Ock, Liev Schreiber (stem) als Kingpin en Mahershala Ali (stem) als Prowler.

Lees ook de Gids.tv filmrecensie van Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Spider-Man: Far From Home (2019)


Spider-Man: Far From Home is te streamen op Netflix. Onze vriendelijke buurtsuperheld besluit om samen met zijn beste vrienden Ned, MJ en anderen op vakantie naar Europa te gaan. Het plan van Peter om een paar weken geen superheld te zijn, moet hij echter snel schrappen wanneer hij met tegenzin instemt om Nick Fury te helpen het mysterie van verschillende elementaire aanvallen van wezens te ontrafelen. Met Jake Gyllenhal als Mysterio.

Lees ook de Gids.tv filmrecensie van Spider-Man: Far From Home.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Overzicht: Waar kun je de Spider-Man films streamen? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV