Overzicht: Waar kun je de Spider-Man films streamen?

Overzicht: Waar kun je de Spider-Man films streamen?
Van Raimi's Spider-Man tot Into the Spider-Verse

Nieuws :

Het filmjaar 2021 sluit af met een knaller: Spider-Man: No Way Home belooft de grootste Spider-Man film ooit te worden. Om je goed voor te bereiden op jouw bioscoopbezoek, zet Gids.tv de mogelijkheden om jouw favoriete film te streamen op een rij.

Spider-Man (2002)

Bron: Sony Pictures
Spider-Man is te streamen op Netflix. Op een schoolreisje wordt Peter Parker gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin. De volgende dag ontdekt hij dat hij over bijzondere krachten beschikt. Hij kan tegen muren opklimmen en ontwikkelt een speciaal 'spinnenzintuig', waarmee hij gevaar kan voelen aankomen. Met William Dafoe als Green Goblin.

Spider-Man 2 (2004)

Bron: Sony Pictures
Spider-Man 2 is te streamen op Videoland. Peter Parker kan veranderen in Spider-Man, een superheld die de inwoners van New York beschermt tegen allerlei kwaadaardige lieden. Daardoor durft hij echter niet toe te geven aan de liefde van zijn leven Mary Jane Watson. Met Alfred Molina als Doctor Octopus.

Spider-Man 3 (2007)

Bron: Sony Pictures
Spider-Man 3 is te streamen op Videoland. Het is Peter Parker eindelijk gelukt een evenwicht te vinden tussen zijn toewijding aan M.J. en zijn taken als een superheld. Maar er ligt onheil op de loer als de donkere kant van Spider-Man naar boven komt, die hij niet onder controle weet te houden. Met Topher Grace als Venom, Thomas Haden Church als Sandman en James Franco als New Goblin.

The Amazing Spider-Man (2012)

Bron: Sony Pictures
The Amazing Spider-Man is te streamen op Netflix. Als kind ontdekt Peter Parker (nu gerecast als Andrew Garfield) dat er is ingebroken in het kantoor van zijn vader. Kort hierop vertrekken zijn ouders met onbekende bestemming en laten Peter achter bij zijn oom Ben en tante May. Met Rhys Ifans als Doctor Connors/The Lizard.

The Amazing Spider-Man 2 (2014)

Bron: Sony Pictures
The Amazing Spider-Man 2 is te streamen op Videoland. Peter Parker moet zijn tijd verdelen tussen de liefde van zijn leven, Gwen Stacey, en het vechten tegen boeven. Hij is bijna klaar met school, maar is zijn belofte aan de vader van Gwen niet vergeten. Peter moet uit haar buurt blijven om te zorgen dat ze veilig blijft, maar dat lukt hem niet. Met Jamie Foxx als Electro, Dane DeHaan als New Goblin en Paul Giamatti als Rhino.

Spider-Man: Homecoming (2016)

Bron: Sony Pictures/Marvel Studios
Spider-Man: Homecoming is te kijken op Pathé Thuis. superheld Peter Parker (nu gerecast als Tom Holland) keert na zijn eerste superheldengevecht als Spider-Man terug naar zijn normale leven in Queens. Hij hoopt snel bij The Avengers gevraagd te worden door Tony Stark, maar het telefoontje blijft uit. Met Michael Keaton als Vulture en Bokeem Woodbine als Shocker.

Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

Bron: Sony Pictures
Spider-Man: Into the Spider-Verse is te kijken op Pathé Thuis. In deze baanbrekende animatiefilm van de hand van Lord & Miller (The LEGO Movie) moet deze keer niet Peter Parker de wereld redden als Spider-Man, maar is het de eer aan de bijzondere tiener Miles Morales. Hij moet de plannen van de 'baas van de onderwereld' Kingpin verijdelen. Met Kathryn Hahn (stem) als Doc Ock, Liev Schreiber (stem) als Kingpin en Mahershala Ali (stem) als Prowler.

Lees ook de Gids.tv filmrecensie van Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Spider-Man: Far From Home (2019)

Bron: Sony Pictures/Marvel Studios
Spider-Man: Far From Home is te kijken op Pathé Thuis. Onze vriendelijke buurtsuperheld besluit om samen met zijn beste vrienden Ned, MJ en anderen op vakantie naar Europa te gaan. Het plan van Peter om een paar weken geen superheld te zijn, moet hij echter snel schrappen wanneer hij met tegenzin instemt om Nick Fury te helpen het mysterie van verschillende elementaire aanvallen van wezens te ontrafelen. Met Jake Gyllenhal als Mysterio.

Lees ook de Gids.tv filmrecensie van Spider-Man: Far From Home.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Overzicht: Waar kun je de Spider-Man films streamen? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV