Live special De toekomst van Nederland: ons leven na corona dinsdag op SBS 6

Live special De toekomst van Nederland: ons leven na corona dinsdag op SBS 6
Eenmalige talkshow over gevolgen coronavirus

Kijktip :

Langzaam maar zeker kijken steeds meer beleidsbepalers naar mogelijke uitwegen uit de coronacrisis. Maar hoe gaat ons leven er uitzien nadat het virus is afgezwakt? De gevolgen van het coronavirus worden besproken in de eenmalige talkshow De toekomst van Nederland: ons leven na corona.

Thema's
In de live-uitzending, een samenwerking tussen Hart van Nederland en het Algemeen Dagblad, staan diverse thema's centraal. De gesprekken zullen hoofdzakelijk gericht zijn op de gezondheidszorg, de samenleving en werk. Presentatoren Merel Westrik en Hidde van Warmerdam laten een breed scala aan gasten aan het woord, die allemaal op de één of andere manier zijn geraakt door de crisis.

Vragen
De uitzending hoopt een antwoord te geven op diverse prangende vragen die leven binnen de Nederlandse samenleving. Wat is blijvend, ook als er een vaccin is? Heeft straks iedereen nog recht op zorg, ook als je ongezond leeft? Wordt thuiswerken de norm? En houden we een anderhalve metersamenleving? Tijdens de uitzending kunnen kijkers hun mening delen via de AD-app. Experts geven toelichting op verschillende zaken via een videoverbinding.

De live special De toekomst van Nederland: ons leven na corona is op dinsdag 26 mei om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De toekomst van Nederland: ons leven na corona terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live special De toekomst van Nederland: ons leven na corona dinsdag op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV