Vanavond op tv: superheldenfilm Deadpool, nieuw programma van Sander Lantinga en meer

Vanavond op tv: superheldenfilm Deadpool, nieuw programma van Sander Lantinga en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 25 mei

Kijktip :

De laatste week van de Meimaand Filmmaand is ingegaan op Veronica, maar ook nu worden er nog enkele pareltjes uitgezonden. Vanavond staat de briljante superheldenfilm Deadpool op het programma. Verder onder meer het nieuwe programma Sander en het mysterie van de legendarische duo's. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 25 mei.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: King of the Cruise

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

In de documentaire King of the Cruise volgt documentairemaakster Sophie Dros de rijke en extravagante Schotse baron Ronald Busch Reisinger van Inneryne tijdens één van zijn decadente vakantiecruises. De rijke en extravagante Schotse baron brengt zijn tijd door op luxe cruiseschepen. Hij wordt omgeven door luxe en welvaart en wordt 24/7 bediend door het hardwerkende personeel. Deze drijvende micro-gemeenschap is aantrekkelijk voor sommigen, maar afstotelijk voor anderen.


Terug: The UnXplained with William Shatner

History
History
20:30 uur

Vanaf vanavond is The UnXplained with William Shatner terug op tv-zender History met het tweede seizoen, elke maandag om 20:30 uur. Het programma onderzoekt de meest fascinerende, vreemde en onverklaarbare mysteries ter wereld. William Shatner, uitvoerend producent en als acteur winnaar van de Golden Globe en een Emmy Award (Star Trek, Boston Legal), presenteert de afleveringen die allemaal indringende bijdragen van wetenschappers, historici, getuigen en ervaringsdeskundigen bevatten. Lees hier waar je History kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Nieuw: Sander en het mysterie van de legendarische duo's

NPO 3
NPO 3
20:50 uur

In het nieuwe programma Sander en het mysterie van de legendarische duo's onderzoekt radio-dj en tv-maker Sander Lantinga het succes van bekende duo's. Sander Lantinga is zelf al vijftien jaar onderdeel van een succesvol duo met radio-dj Coen Swijnenberg. Om erachter te komen of hij ook zonder kan en wat een duoschap met iemand doet, gaat hij op onderzoek uit. In de eerste aflevering spreekt Sander Lantinga met televisieduo Carlo Boszhard en Irene Moors en met Arjan Ederveen.


Superheldenfilm: Deadpool

Veronica
Veronica
21:30 uur

Op Veronica is vanavond de superheldenfilm Deadpool te zien. Wanneer voormalig Special Forces-lid Wade Wilson te horen krijgt dat hij terminale kanker heeft, ziet hij het even niet meer zitten. Totdat hij het aanbod krijgt om proefpersoon te zijn voor een uniek experiment dat zijn leven kan redden. Wilson gaat akkoord. Maar de persoon die na de behandeling naar buiten komt, is zowel van binnen als van buiten compleet getransformeerd.


Nieuw: Le Bureau des Légendes seizoen 5

Canvas
Canvas
23:12 uur

Vanaf vanavond is het nieuwste, vijfde seizoen van de Franse thrillerserie Le Bureau des Légendes te zien op Canvas. De serie gaat over een speciale afdeling van de Franse Staatsveiligheid die undercoveragenten in het buitenland begeleidt en aanstuurt. Aan het begin van het nieuwe seizoen zorgt een artikel over de dood van Malotru in Oekraïne voor problemen in de DGSE. Er wordt een onderzoek opgestart om te achterhalen hoe die informatie heeft kunnen uitlekken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: superheldenfilm Deadpool, nieuw programma van Sander Lantinga en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV