Slotaflevering Dream School dinsdag te zien op NPO 3

Slotaflevering Dream School dinsdag te zien op NPO 3
Laatste loodjes van intensieve periode

Kijktip :

Op dinsdag 26 mei is de laatste aflevering van het huidige seizoen van Dream School te zien op NPO 3. Er komt een einde aan de intensieve periode van drie weken, waarin de leerlingen hebben geprobeerd hun leven weer op de rit te krijgen. Er staan nog een paar activiteiteiten op het programma.

Hoogoplopende gemoederen
Nog één keer krijgen de studenten gastlessen van enkele bekende Nederlanders. Allereerst is er het bezoek van Dominique Bloodworth, speelster van de Oranjeleeuwinnen. Vervolgens gaan de jongens en meiden op excursie naar Museum de Fundatie in Zwolle. Hier exposeert rapper Junte 'Sticks' Uiterwijk. In het museum lopen de gemoederen al snel hoog op.

Bijzondere lunch
De periode van drie weken wordt uiteindelijk afgesloten met een bijzondere lunch. Alle leerlingen hebben hun ouders en begeleiders hiervoor uitgenodigd. Ze hoeven de lunch echter niet alleen te bereiden, want ze hebben hulptroepen ingeschakeld: het kooktrio De Worsten van Babel en koffiemakers Heilige Boontjes komen weer langs. Zij waren eerder al gastdocent.

De slotaflevering van Dream School is op dinsdag 26 mei om 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Dream School terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Dream School dinsdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV