Nieuw programma Celebrity IOU vanaf dinsdag te zien op TLC

Nieuw programma Celebrity IOU vanaf dinsdag te zien op TLC
Met o.a. Brad Pitt, Melissa McCarthy en Michael Bublé

Kijktip :

Vanaf dinsdag 26 mei is het nieuwe programma Celebrity IOU te zien op TLC. Hierin willen een aantal grote internationale sterren, bijvoorbeeld uit Hollywood en de muziekwereld, hun dankbaarheid tonen voor mensen die een grote impact op hun leven hebben gehad.

Renovatie
De celebrity's tonen hun dankbaarheid door een renovatie te schenken aan mensen die belangrijk voor ze zijn. Elke aflevering geven sterren als Brad Pitt, Melissa McCarthy en Michael Bublé een inkijkje in hun persoonlijke leven. Ze werken samen met 'property brothers' Drew en Jonathan Scott, die de hartverwarmende renovatie zullen uitvoeren.

Razendsnel werken
De sterren maken samen met Drew en Jonathan een ontwerpplan voor het huis van een vriend, mentor of familielid. Vervolgens reizen de broers het hele land door om de gelukkigen te verrassen. Ze moeten razendsnel werken vanwege hun korte deadlines, maar in dat tijdsbestek bouwen ze een garage om tot een volwaardig gastenverblijf en veranderen ze een gedateerd jaren zeventig-appartement in een modern en gezellig huis.

Het nieuwe programma Celebrity IOU is vanaf dinsdag 26 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op TLC. Lees hier waar je TLC kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Celebrity IOU vanaf dinsdag te zien op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV