Komische emancipatiefilm The Kitchen vanaf vrijdag op Amazon Prime Video

Komische emancipatiefilm The Kitchen vanaf vrijdag op Amazon Prime Video
Met Melissa McCarthy, Tiffany Haddish en Elizabeth Moss

Kijktip :

Als drie kopstukken van de Iers-Amerikaanse maffia een overval vreselijk laten mislukken, blijven de vrouwen verloren en met weinig geld achter. De komische film The Kitchen is vanaf vrijdag 29 mei te zien op Amazon Prime Video.

Het verhaal
In het New Yorkse 'Hell's Kitchen' van de jaren '70 worden drie mannen, lid van de Ierse maffia, gearresteerd. Hun echtgenotes Claire, Ruby en Kathy besluiten hun plannen voort te zetten. Niemand kon vooraf voorspellen dat deze vrouwen het spel meedogenloos en gemeen konden meespelen.

Spierballen
Vrouwelijke spierballenfilms zijn de laatste jaren populair in Hollywood, maar zijn niet altijd een schot in de roos. De hoofdrollen in deze film zijn voor Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive Me?), Tiffany Haddish (Night School) en Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale).

De film The Kitchen (2019) wordt beoordeeld met een 5,4 op IMDb en is vanaf vrijdag 29 mei te zien op Amazon Prime Video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Komische emancipatiefilm The Kitchen vanaf vrijdag op Amazon Prime Video of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV