Tv-première Deadpool 2 dinsdag te zien op Veronica in Meimaand Filmmaand

Tv-première Deadpool 2 dinsdag te zien op Veronica in Meimaand Filmmaand
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

In 2016 verbaasde Ryan Reynolds vriend en vijand door op hilarische wijze in de huid van de grofgebekte superheld Deadpool te kruipen. De eerste Deadpool-film was een daverend succes en dus volgde deel twee in 2018. De tv-première van Deadpool 2 is dinsdag te zien op Veronica tijdens de Meimaand Filmmaand. Je kunt Deadpool 2 streamen via onder meer Pathé Thuis.

Bekijk hier de volledige programmering van de Meimaand Filmmaand 2020.

Het verhaal
In Deadpool 2 heeft de futurische soldaat en superschurk Cable heeft het voorzien op de losgeslagen mutant Russell (de stevige tiener met vlammende handjes). Aan Deadpool de taak om deze vuurgevaarlijke jongen te beschermen. Dit kan hij echter niet alleen en dus bouwt hij een onverwoestbaar team om zich heen om het kwaad te bestrijden. Hij noemt zijn team de X-Force, een genderneutrale groep superhelden die allemaal over hun eigen specialiteit beschikken. Gewapend met humor én de nodige bijzondere krachten trekt het team ten strijde.

Grof en hilarisch
Deadpool 2 gaat vrolijk verder waar de eerste Deadpool-film ophield. Dat betekent heerlijke, vette stripheldenactie, indrukwekkende stunts én een flinke portie grove, maar hilarische humor. Reynolds serveert zijn sappige uitspraken opnieuw met veel plezier en de film garandeert de kijker een flink aantal lachsalvo's. Toch leidt het nooit af van het vermakelijke verhaal en de fantastische actiescènes. Zo biedt Deadpool 2 zowel voor de actie- als voor de comedyliefhebbers genoeg entertainment. Al met al een waardige opvolger van het baanbrekende eerste deel.

Deadpool 2 (2018) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is op dinsdag 26 mei om 20.30 uur te zien op Veronica.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tv-première Deadpool 2 dinsdag te zien op Veronica in Meimaand Filmmaand of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV