Borussia Dortmund - Bayern München live op tv (met en zonder stadiongeluid)

Borussia Dortmund - Bayern München live op tv (met en zonder stadiongeluid)
Kraker in kampioensstrijd

Sport :

Dinsdagavond 26 mei staat een topaffiche in de Bundesliga op het programma: de nummers twee en één tegen elkaar. 'Der Klassiker' Borussia Dortmund - Bayern München is vanaf 18.30 uur live te zien bij FOX Sports.

Gedurende de wedstrijd kun je de hoogtepunten en de samenvatting van Borussia Dortmund - Bayern München zien op Gids.tv.

Kampioensstrijd
Met vier punten verschil kan de kampioensstrijd na vanavond tot een absoluut hoogtepunt komen. Dan moet Dortmund thuis wel winnen van koploper en titelverdediger Bayern. Beide ploegen hebben het seizoen na de 'coronastop' hervat met twee overwinningen. In november won Bayern met 4-0 van Dortmund.

Stadiongeluid
FOX Sports doet verslag van alle duels in de Bundesliga en dus ook van de kampioenskraker tussen Dortmund en Bayern. Voor het eerst is er toegevoegd stadiongeluid te horen. Dat wordt door de Duitse sportzender Sky aangeboden aan FOX Sports 1. Voor kijkers met een Compleet- of International-abonnement van FOX Sports is de wedstrijd ook zonder toegevoegd geluid te zien op FOX Sports 4.

Bekijk hier op welk kanaal FOX Sports (soms gratis) te zien is.

Borussia Dortmund - Bayern München is dinsdag 26 mei om 18.30 uur live te zien op FOX Sports 1 en 4. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur. De doelpunten en samenvatting van Dortmund - Bayern zijn ook te zien op Gids.tv.

Lees ook hoe je als niet-abonnee een FOX Sports dagpas of losse wedstrijd bestelt.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Borussia Dortmund - Bayern München live op tv (met en zonder stadiongeluid) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV