Prachtige docu De wereld aan je voeten donderdag 28 mei te zien op NPO 3

Prachtige docu De wereld aan je voeten donderdag 28 mei te zien op NPO 3
Tieners worden volwassen

Kijktip :

Op donderdag 28 mei zendt NPO 3 de prachtige documentaire De wereld aan je voeten van de gerenommeerde filmmaker Michiel van Erp uit. Hij volgde van 2010 tot en met 2018 acht jaar lang een aantal tieners, tot het moment waarop ze achttien werden.

Liefde en toekomst
In zijn documentaire hoopt Van Erp antwoord te krijgen op een aantal vragen die hij heeft. Want welke gebeurtenissen vormen je tot de persoon die je uiteindelijk wordt? Voelt de liefde voor een ander, tijdens je eerste relatie, voor eeuwig of denk je hier nog heel vrij over? Hoe zie je je toekomst als werkende? Hoe is het om op te groeien zonder vader, of juist dag in dag uit met hem te werken? En hoe bevalt het leven op kamers?

Balans
Terugkijkend op een aantal levensbepalende gebeurtenissen maken de hoofdpersonen in De wereld aan je voeten op. Daarmee vormt het een uniek document, gevuld met herkenbare en enorm verschillende huiselijke situaties. Het geheel speelt zich af in de stad Utrecht, waar de tieners langzaam veranderen in volwassenen.

De documentaire De wereld aan je voeten is op donderdag 28 mei om 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de docu De wereld aan je voeten terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prachtige docu De wereld aan je voeten donderdag 28 mei te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV