Dinsdag in Op1: Jörgen Raymann, Leontien van Moorsel, Ab Osterhaus en meer

Dinsdag in Op1: Jörgen Raymann, Leontien van Moorsel, Ab Osterhaus en meer
Dit zijn de gasten van dinsdag 26 mei 2020

Kijktip :

Vanavond is het weer de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana om een nieuwe aflevering van Op1 te presenteren. Onder meer Jörgen Raymann is te gast om te praten over de verkiezingen in Suriname. Hieronder lees je welke gasten er nog meer aanschuiven.

Tekst gaat door onder de video's.

DE GASTEN IN OP1 - DINSDAG 26 MEI

  • Hubert Bruls, voorzitter van de Veiligheidsraad en burgemeester van Nijmegen, over handhaving nu de regels iets soepeler worden.

  • Hoe veilig is het om samen te komen in de binnenruimte? Hoogleraar civiele techniek Bert Blocken en viroloog Ab Osterhaus praten erover in Op1.

  • De partij van de Surinaamse president Desi Bouterse stevent af op verlies in de Surinaamse parlementsverkiezingen. De oppositie viert al feest. Is dit het einde van een tijdperk? We praten erover met comedian Jörgen Raymann en Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing.

  • Tientallen schapen zijn afgelopen week dood gevonden op de Brabantse weilanden. De verdachte? Een wolf. Sindsdien laait de wolvendiscussie in Nederland weer op. Want schapenhouders zijn bang voor deze sluipmoordenaar. Wat moet er gebeuren? Te gast zijn schapenboer Jos Verhulst, Bart Kemp van het platform ‘No Wolves’ en landelijk wolfcoördinator Glenn Lelieveld.

  • Gespierde armen, een six pack, een stevige borstpartij: Op Instagram delen mannen trots foto’s van hun afgetrainde lichaam. Maar bij sommige jongens leidt dat tot grote onzekerheid en soms zelfs een gevaarlijke eetstoornis.Jorjen Neumann kan daarover meepraten. In de documentaire ‘Ziek gespierd’ zien we hoe Jorjen, met hulp van zijn moeder Veroni en wielrenster Leontien van Moorsel, zijn demonen te lijf gaat. Leontien kampte zelf met een eetprobleem en weet daarom wat voor impact zoiets heeft op je eigen leven en dat van je omgeving. Nu helpt ze mensen zoals Jorjen en hun naasten met haar stichting Het Leontienhuis.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Jörgen Raymann, Leontien van Moorsel, Ab Osterhaus en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV