Vanavond bij Beau: Sven Kockelmann over stijging VVD in zetelpeilingen

Vanavond bij Beau: Sven Kockelmann over stijging VVD in zetelpeilingen
Dit zijn de gasten van dinsdag 26 mei

Kijktip :

Minister Rutte stelt zich tijdens de coronacrisis op als een echte leider. Dat is ook terug te zien in de peilingen. De VVD stijgt namelijk opnieuw in de maandelijkse zetelpeiling van Ipsos. Onder andere Sven Kockelmann komt hierover praten.

Gasten in Beau - dinsdag 26 mei

  • De VVD is opnieuw gestegen in de maandelijkse zetelpeilingen van Ipsos. Sinds de uitbraak van de coronacrisis heeft de VVD alleen nog maar zetelwinst gehad in de peilingen.Gijs Rademaker en Sven Kockelmann vertellen over erover.
  • Morgen zal er een historisch moment plaatsvinden voor de Amerikaanse ruimtevaart. Ook de dromen van Tesla-baas Elon Musk worden werkelijkheid. Hij zal met zijn bedrijf SpaceX nameliijk twee NASA-astronauten naar ruimtestation ISS brengen.André Kuipers vertelt over deze nu al historische ruimtereis.
  • Rusland hoort bij een van de landen met de meeste coronapatiënten. Toch waren het aantal besmettingen lang opvallend laag in het land. Media-ondernemer Derk Sauer woont in Rusland, maar is nu terug in Nederland. Hoe heeft hij de situatie in Rusland beleefd?
  • We mogen momenteel niet naar het buitenland op vakantie. Daarom trekken veel Nederlanders hun eigen land in. Zo gaan veel mense nnaar Twente.Leonie Ter Braak, Bas Nijhuis en Thomas Berge schuiven aan. Zij vertellen waarom Twente hét perfecte alternatief is voor een buitelandse reis.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Beau bij Gids.tv

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Beau: Sven Kockelmann over stijging VVD in zetelpeilingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV