Discovery komt met eigen Tiger King-documentaire: Surviving Joe Exotic

Discovery komt met eigen Tiger King-documentaire: Surviving Joe Exotic
Docu vanaf 5 juni te zien op streamingdienst Dplay

Nieuws :

UPDATE: Discovery heeft de documentaire Surviving Joe Exotic voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dat betekent dat de docu dus niet vanaf vrijdag 5 juni te zien is op Dplay.

Na de première van Tiger King: Murder, Mayhem and Madness op Netflix in maart 2020, groeide de documentaireserie binnen no-time uit tot een gigantisch cultfenomeen. Op vrijdag 5 juni verschijnt een nieuwe documentaire over Joe Exotic, maar dan op streamingdienst Dplay van Discovery: Surviving Joe Exotic.

Bizarre voorvallen
In de Netflix-serie is ook tv-producent Rick Kirkham te zien, die ooit geprobeerd heeft een docu te maken over Joe Exotics tijgerpark in Oklahoma. De documentaire Surviving Joe Exotic laat Kirkham aan het woord in wat hij zelf zijn allerlaatste interview over de tijgerkoning noemt. Kirkham vertelt over zijn "nachtmerrie" en de vele bizarre voorvallen in de G.W. Zoo. "Ik wist meteen dat het geen goed persoon was," zegt de tv-producer, die uiteindelijk zelfs naar het buitenland vluchtte.

Wil je weten hoe Dplay werkt? Gids.tv zette alle informatie over streamingdienst Dplay op een rijtje.

Unieke beelden
Kirkham verzamelde zelf het nodige beeldmateriaal in het park van Joe Exotic, maar na een ruzie met de 'tijgerkoning' vloog zijn studio in brand en ging veel materiaal verloren. Na een tweede brand in zijn nieuwe huis besloot Kirkham dat het genoeg was: hij vluchtte ver weg van Joe Exotic, naar Brødo in Noorwegen. In de documentaire Surviving Joe Exotic vertelt Kirkham nog één keer wat er werkelijk plaatsvond in de G.W. Zoo - en hij laat nooit eerder vertoonde beelden zien, de de brand hebben overleefd.

De documentaire Surviving Joe Exotic is vanaf vrijdag 5 juni te zien op de streamingdienst Dplay van Discovery.

Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Discovery komt met eigen Tiger King-documentaire: Surviving Joe Exotic of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV