Bed & Breakfast vanaf vrijdag 29 mei weer te zien met herhalingen op NPO 1

Bed & Breakfast vanaf vrijdag 29 mei weer te zien met herhalingen op NPO 1
Afleveringen van vorig jaar herhaald

Kijktip :

De coronacrisis begint inmiddels ook zijn weerslag te hebben op de programmering van NPO 1. Vanaf vrijdag 29 mei zijn herhalingen van het populaire programma Bed & Breakfast te zien. Het nieuwste seizoen eindigde op vrijdag 22 mei en dus haalt Omroep MAX de afleveringen van vorig jaar weer van stal.

Wintersportstijl
In de aflevering van vrijdag 29 mei logeren de drie deelnemende duo's pal naast de kerk in een Brabants dorpje, want Paul en Christe hebben een B&B gemaakt in een oude pastorie. Ook ski-liefhebbers Aad en Christel hebben een bijzondere ondernemeing: zij hebben kamers die volledig in wintersportstijl zijn. De gasten gaan hier natuurlijk skiën.

Topscheidsrechter
Bij Aad en Christel bezoeken de deelnemers echter ook een bijzondere kunstenaar. Tot slot worden Peter en Anneriet met een bezoekje vereerd. In de gemeente Boxmeer runnen zij een bed & breakfast met retrokamers. De gasten gaan wandelvoetballen tegen het dorpsteam, onder leiding van de internationale topscheidsrechter Pol van Boekel.

De herhalingen van Bed & Breakfast zijn vanaf vrijdag 29 mei wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bed & Breakfast vanaf vrijdag 29 mei weer te zien met herhalingen op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV