Nieuw op Ziggo Movies & Series (X)L in juni 2020

Nieuw op Ziggo Movies & Series (X)L in juni 2020
Met onder meer The Handmaid's Tale seizoen 3

Nieuws :

Langzamerhand begint de samenleving weer in beweging te komen en gaan steeds meer mensen weer aan het werk. Toch zal Ziggo Movies & Series (X)L ook in juni weer volstromen met nieuwe content om te kijken. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

1. De Prooi, S1 (3 juni)


Rijkman Groenink (Pierre Bokma) stond ooit bekend als een briljante bankier en werd in het jaar 2000 voorzitter van de Raad van Bestuur van ABN AMRO, maar ging uiteindelijk ten onder door zijn eigen ambities en sleepte de bank mee in zijn val. Lees hier waar je De Prooi kunt streamen.

2. The Handmaid's Tale, S3 (6 juni)


In de grauwe dystopie Gilead zijn bijna alle vrouwen onvruchtbaar geworden. In het derde seizoen probeert June (Elisabeth Moss), één van de laatste vrouwen die nog wel kinderen kan krijgen, een revolutie in te luiden. Lees hier waar je The Handmaid's Tale kunt streamen.

3. Betty, S1 (15 juni)


Betty volgt een groep jonge vrouwen in New York, die een plekje willen veroveren in de door mannen gedomineerde wereld van het skateboarden. Lees hier waar je Betty kunt kijken.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, NPO Plus en Amazon Prime Video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Ziggo Movies & Series (X)L in juni 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV