Serierecensie: Jeffrey Epstein: Filthy Rich is iedere minuut eigenaardiger

Serierecensie: Jeffrey Epstein: Filthy Rich is iedere minuut eigenaardiger
Documentaire roept meer vragen op dan dat het antwoorden geeft

Film :

Vanaf 27 mei staat Jeffrey Epstein: Filthy Rich op Netflix. De serie doet overal ter wereld het nodige stof opwaaien. De verhalen van de dames in de documentaire gaan verder dan we tot nu toe gezien en gehoord hebben. Maar is het wel interessant genoeg? Lees hier de recensie van Jeffrey Epstein: Filthy Rich.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Seksueel misbruik
Op 10 augustus 2019 werd Jeffrey Epstein dood aangetroffen in zijn cel, maar wie vertelt nu de waarheid? Deze docuserie zoekt zijn zaak tot op de bodem uit. Nog altijd beschuldigen talloze vrouwen de overleden Epstein van seksueel misbruik. Ook de vraag of de dood van Epstein moord of zelfmoord was, is nog altijd niet opgehelderd.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
De eerste aflevering (elke aflevering duurt overigens ruim 50 minuten) is een profielschets van de bizarre wereld van Jeffrey Epstein. Natuurlijk weet de ingelezen kijker al veel, maar het beeldende van deze documentaire maakt het allemaal net wat echter. Met de minuut wordt het verhaal wondelijker en eigenaardiger. De tweede en derde aflevering zakken langzamerhand wat in. Af en toe heb je het vermoeden dat de makers nog iets achter de hand hebben gehouden en dat ze voorzichtig zijn geweest met de echte verhalen. 3,5 ster voor deze bizarre docu, waar je wel even voor moet gaan zitten.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich is vanaf 27 mei 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Documentaire. IMDb-score: 7,3.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Jeffrey Epstein: Filthy Rich is iedere minuut eigenaardiger of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV