Slotaflevering De Grote Generatieshow zie je zaterdag op NPO 1

Slotaflevering De Grote Generatieshow zie je zaterdag op NPO 1
Wat zijn de verschillen in eten en drinken?

Kijktip :

De afgelopen weken was De Grote Generatieshow enkele keren niet te zien op NPO 1 vanwege speciale uitzendingen, maar op zaterdag 30 mei is het dan toch echt tijd voor de slotaflevering van deze vierdelige spelshow. Hoe kijken de verschillende generaties aan tegen eten en drinken?

Bier of lachgas?
De gebruiken onder jongeren zijn door de jaren heen flink veranderd. Tegenwoordig ligt de minimumleeftijd voor het kopen van alcohol op achttien jaar, maar vroeger dronken veel jongeren op hun twaalfde al bier. Nu lurken ze eerder een ballon vol lachgas leeg. Veel verschillen dus, maar hoe diep is de generatiekloof écht? Sophie Hilbrand probeert hier achter te komen door de kijker mee terug te nemen in de tijd, maar tegelijkertijd het heden en de toekomst aan bod te laten komen.

Teamcaptains
Ook de studio is gevuld met veel verschillende generaties, die allemaal hun eigen teamcaptain hebben. Drie bekende Nederlanders zijn aangewezen als captain:

  • Generatie tot 30 jaar: Sahil Amar Aïssa
  • 30- tot 60-jarigen: Richard Groenendijk
  • 60-plussers: Gerard Cox

De slotaflevering van De Grote Generatieshow is op zaterdag 30 mei om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Grote Generatieshow terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering De Grote Generatieshow zie je zaterdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV