Hilarische superheldenfilm Kick-Ass zie je zaterdag op RTL 7

Hilarische superheldenfilm Kick-Ass zie je zaterdag op RTL 7
Ook te streamen via Netflix en Videoland

Kijktip :

De voormalige topacteur Nicolas Cage is in de afgelopen jaren afgezakt tot een belabberd niveau, maar de jaren tien begonnen nog zo veelbelovend. Hij speelde namelijk een hilarische rol in de heerlijke superheldencomedy Kick-Ass. De film is zaterdag te zien op RTL 7 en je kunt Kick-Ass streamen via onder meer Netflix en Videoland.

Het verhaal
Kick-Ass vertelt het verhaal van Dave Lizewski (Aaron Johnson). Hij is een sul op de middelbare school, heeft weinig vrienden, leeft alleen met zijn vader en is een enorme fan van stripboeken. Op een dag besluit hij dat hij een superheld wil worden, net als in één van zijn stripboeken. Probleem is echter dat hij geen superkrachten heeft en gedoemd lijkt om te mislukken. Op zijn pad ontmoet hij echter enkele medestanders, waaronder de elfjarige zwaardvechtster Hit-Girl (Chloë Grace Moretz) en haar vader Big Daddy (Nicolas Cage).

Hilariteit gegarandeerd
Vlak na het begin van de Marvel-franchise in 2008 nam Kick-Ass het superheldengenre al ongenadig op de hak - hoewel we nu weten dat het genre nadien alleen nog maar verder is gegroeid, met als climax de release van Avengers: Endgame in 2019. In Kick-Ass is het echter vooral hilariteit dat de klok slaat. Nicolas Cage laat zijn komische talenten zien, maar de échte ster van de film is misschien wel Christopher Mintz-Plasse, het kneusje dat ook schitterde in de fantastische high school-comedy Superbad. Al met al een heerlijke, bijzonder vermakelijke film.

Kick-Ass (2010) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op zaterdag 30 mei om 20.00 uur te zien op RTL 7.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische superheldenfilm Kick-Ass zie je zaterdag op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV