Donderdag in Op1: Verschuiving van stad naar platteland gevolg van thuiswerken?

Donderdag in Op1: Verschuiving van stad naar platteland gevolg van thuiswerken?
Dit zijn de gasten van donderdag 28 mei 2020

Kijktip :

Donderdag 28 mei, is het weer de beurt aan Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 28 mei 2020

  • Na een adembenemend bezoek aan een gesloten Keukenhof, neemt Omroep MAX-directeur Jan Slagter ons dit keer mee naar het Paleis op de Dam, het officiële ontvangstpaleis van koning Willem-Alexander. Samen met conservator Alice Taatgen laat hij imposante zalen, indrukwekkende schilderijen, en bijzonder meubilair van Lodewijk Napoleon zien. Bij Op1 praat Jan Slagter over dit unieke inkijkje in het paleis, dat al jaren een grote rol speelt in onze vaderlandse historie.

  • Onno Hoes van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) voorziet een verschuiving van de stad naar het platteland nu we massaal thuiswerken.Sonja Meijerink is directeur van het software bedrijf Typeqast, dat deze maand vanwege het thuiswerken de kantoorhuur zelfs heeft opgezegd.

  • Met minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus blikken we vooruit op de heropening van de horeca op aankomende maandag, 1 juni, Hoe denkt de minister de orde te kunnen handhaven als de terrassen weer open zijn?
    En hoe zit het eigenlijk met de ondermijning, tot voor kort de grootste bedreiging van de rechtsstaat? Had de Mocro Maffia vrij spel tijdens de coronacrisis?

  • Kunnen we komende zomer op vakantie? Correspondent Tijn Sadée nam een voorproefje en reisde door een totaal verlaten Europa.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Verschuiving van stad naar platteland gevolg van thuiswerken? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV