Cabaretvoorstelling Micha Wertheim: Voor alle duidelijkheid zondag op NPO 3

Cabaretvoorstelling Micha Wertheim: Voor alle duidelijkheid zondag op NPO 3
Een blik op de toekomst

Kijktip :

Op zondagavond 31 mei is op NPO 3 de cabaretvoorstelling Voor alle duidelijkheid van Micha Wertheim te zien. In de voorstelling richt de cabaretier zijn blik op de toekomst. Samen met zijn publiek probeert hij te bepalen hoe je verder moet leven bij een somber toekomstperspectief.

Intiem en persoonlijk
De voorstelling begint uitbundig en vrolijk, maar wanneer Wertheim overschakeld op het vraagstuk dat hij daadwerkelijk wil behandelen, wordt de show bijzonder intiem en persoonlijk. Overal in Nederland en België werd Voor alle duidelijkheid onthaald met vijf sterren en de combinatie van comedy en ernst werd door vrijwel alle recensenten geroemd.

Reserve-opname
De registratie van Voor alle duidelijkheid is ook beïnvloed door de coronacrisis. Op de dag dat de cameraploeg klaarstond om de show op te nemen, werden alle theaters in Nederland gesloten. Er lag nog ergens een reserve-opname, die voor eigen gebruik met twee camera's werd gemaakt in de zomer van 2019. De wereld ziet er anders uit en dat maakt de vragen die Wertheim in de voorstelling stelt alleen maar relevanter.

De voorstelling Voor alle duidelijkheid van Micha Wertheim is op zondag 31 mei om 22.40 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de voorstelling Voor alle duidelijkheid van Micha Wertheim terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cabaretvoorstelling Micha Wertheim: Voor alle duidelijkheid zondag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV