StukTV komt met hilarische nieuwe webserie De Stilste Show (vanaf 30 mei)

StukTV komt met hilarische nieuwe webserie De Stilste Show (vanaf 30 mei)
Wie kan opdrachten het beste in stilte uitvoeren?

Nieuws :

De mannen van het populaire YouTube-kanaal StukTV staan bekend om hun luidruchtige, maar buitengewoon vermakelijke webseries. Voor hun nieuwste productie De Stilste Show moeten ze juist het tegenovergestelde proberen: wie kan de opdrachten het stilst uitvoeren?

Hilarische opdrachten
De mannen van StukTV doen, samen met hun bekende gast, elke week een aantal hilarische opdrachten, waarbij ze zo min mogelijk decibels moeten produceren. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want zie maar eens geluidloos een bak ijswater te incasseren. En wie lukt het om een milkshake uit de terror-blender te drinken, zonder een kik te geven? Degene die de meeste decibellen produceert, moet nóg een strafopdracht ondergaan...

BN'ers te gast
In de nieuwe webserie De Stilste Show van StukTV zijn een aantal bekende Nederlanders te gast, die de muisstille uitdaging ook aangaan. De volgende BN'ers zijn onder anderen te gast:

  • Igmar Felicia
  • Sylvana IJsselmuiden
  • Milan Knol
  • Henry van Loon

Vanaf zaterdag 30 mei verschijnt er wekelijks om 17.00 uur een nieuwe aflevering van De Stilste Show op het YouTube-kanaal van StukTV.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op StukTV komt met hilarische nieuwe webserie De Stilste Show (vanaf 30 mei) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV