Nieuw seizoen Ik weet er alles van! begint maandag 1 juni op RTL 4

Nieuw seizoen Ik weet er alles van! begint maandag 1 juni op RTL 4
Kijkcijferhit van Ruben Nicolai is terug

Kijktip :

Vanaf maandag 1 juni is het nieuwe seizoen van de quiz Ik weet er alles van! te zien op RTL 4. Vorig jaar groeide het programma uit tot een onverwachte kijkcijferhit en dus is het niet verrassend dat RTL het programma terug laat keren op de buis.

Specialisten
Vier dagen lang nemen zes verschillende kandidaten het tegen elkaar op. Allemaal hebben ze hun eigen specialisme: een onderwerp waar ze bovengemiddeld veel kennis over hebben. Feitenkennis kan ze veel geld opleveren, maar mensenkennis net zo goed. Elke goed beantwoorde vraag levert vijftig euro op en in de laatste ronde van elke uitzending krijgt de 'spotspeler' de kans om het geld te innen.

Blut spelen
De positie van spotspeler in de laatste ronde is echter ook gevaarlijke, want de andere kandidaten krijgen de kans om hem of haar blut te spelen. Gedurende de week keren dezelfde zes kandidaten terug en elke aflevering kunnen ze meer geld bij elkaar spelen, waardoor ze uiteindelijk met een flink bedrag naar huis kunnen gaan. Net als vorig jaar is Ruben Nicolai de presentator van dienst.

Het nieuwe seizoen van Ik weet er alles van! is vanaf maandag 1 juni elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Ik weet er alles van! begint maandag 1 juni op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV