Serierecensie: Space Force is ouderwets grappig, maar brengt niets nieuws

Serierecensie: Space Force is ouderwets grappig, maar brengt niets nieuws
Steve Carell schittert opnieuw als stuntelige baas

Film :

Vanaf 29 mei staat Space Force op Netflix. De streamingdienst belooft dat de serie een nieuwe workspace sitcom te worden, die het succes van The Office moet evenaren. Lukt dat ze ook in dit eerste seizoen? Lees hier de recensie van Space Force.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Zesde tak
Generaal Mark R. Naird wordt in het diepe gegooid wanneer hem wordt gevraagd om een nieuwe zesde tak van de Amerikaanse strijdkrachten op te zetten: Space Force. Mark is sceptisch maar toegewijd en verhuist naar een afgelegen basis in Colorado.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Het komische duo Steve Carell (opgewonden) en John Malkovich (sarcatisch) werkt uitermate goed. De humor en de dialogen zijn in sitcom-vorm geschreven en de afleveringen kunnen dus prima los worden bekeken. Dit doet echter de algehele verhaallijn niet echt ten goede. De serie is grappig en slim op veel momenten, maar het komt niet op het niveau van de openingsseizoenen van voorbeeldseries The Office en Parks & Recreation. 3 sterren.

Cast
Onder meer Steve Carell (The Office) en John Malkovich (Velvet Buzzsaw) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Greg Daniels (Parks and Recreation).

Space Force is vanaf 29 mei 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Komedie. IMDb-score: 7,6.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV