Realityprogramma Niets liever dan een kind vanaf dinsdag weer te zien op SBS 6

Realityprogramma Niets liever dan een kind vanaf dinsdag weer te zien op SBS 6
Leonie ter Braak volgt mensen met kinderwens

Kijktip :

Langzaam maar zeker gaan we steeds meer herhalingen van programma's zien de komende weken, want door de coronacrisis hebben de Nederlandse zenders de opnames van veel programma's moeten uitstellen. Vanaf dinsdag 2 juni is Niets liever dan een kind weer te zien, waarin Leonie ter Braak mensen met een kinderwens volgt.

Andere methodes
Een kind krijgen lijkt de normaalste zaak van de wereld, maar toch zijn er veel Nederlanders voor wie dit op de 'normale manier' onmogelijk is of niet lukt. Tegenwoordig zijn er gelukkig allerlei alternatieven om tóch een kindje te krijgen, maar deze trajecten vergen vaak wel veel geduld, doorzettingsvermogen en veerkracht van de ouder(s).

Teleurstelling
Leonie ter Braak volgt verschillende stellen en singles die een kinderwens hebben gedurende een lange periode. Sommigen slagen, terwijl anderen een teleurstelling te verwerken krijgen. We zien onder anderen Marleen (die een spermadonor vond), Dennis en Lisette (bij wie voor de dertiende keer een embryo wordt teruggeplaatst) en Lisa en Rob (voor wie een tweede kind ver weg lijkt).

Het realityprogramma Niets liever dan een kind is vanaf dinsdag 2 juni wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Niets liever dan een kind terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Realityprogramma Niets liever dan een kind vanaf dinsdag weer te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV