Beruchte sloppenwijken: Ewout in de ghetto vanaf dinsdag weer te zien op RTL 5

Beruchte sloppenwijken: Ewout in de ghetto vanaf dinsdag weer te zien op RTL 5
Ewout Genemans bezoekt levensgevaarlijke buurten

Kijktip :

Net als bij diverse andere zenders zijn ook bij RTL de gevolgen van de coronacrisis inmiddels duidelijk merkbaar. Steeds meer programma's zijn herhalingen. Zo is vanaf dinsdag 2 juni het spraakmakende realityprogramma Beruchte sloppenwijken: Ewout in de ghetto weer te zien.

Wapens en drugs
Ewout Genemans is niet bang aangelegd, want hij is al voor diverse programma's naar gevaarlijke plekken afgereisd. In Beruchte sloppenwijken: Ewout in de ghetto bezoekt hij wijken waar je liever niet alleen rondloopt, om de kopstukken van de lokale gangs te ontmoeten. Wapens, grote hoeveelheden drugs en kidnapping behoren hier tot de normale gang van zaken.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering reist Genemans naar de sloppenwijken van Zuid-Afrika, waar dagelijks tientallen doden op het conto van het bendegeweld geschreven kunnen worden. De wijk Lavender Hill wordt beheerst door de gangs en het staat dan ook bekend als een no-go area voor witte Zuid-Afrikanen en de politie. Dat ziet ook Genemans wanneer een bende het op zijn apparatuur voorzien heeft.

Het programma Beruchte sloppenwijken: Ewout in de ghetto is vanaf dinsdag 2 juni wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Beruchte sloppenwijken: Ewout in de ghetto terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beruchte sloppenwijken: Ewout in de ghetto vanaf dinsdag weer te zien op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV