Prachtig filmdrama The Beach zie je dinsdag 2 juni op SBS 9

Prachtig filmdrama The Beach zie je dinsdag 2 juni op SBS 9
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Voor de mensen die hun tropische zomervakantie in duigen zien vallen door de coronacrisis biedt SBS 9 op dinsdag 2 juni uitkomst. Dan is de prachtige film The Beach te zien op de zender, waarin Leonardo DiCaprio op een paradijselijk eiland belandt. Je kunt The Beach streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
In een hotel in Bangkok maakt rugzaktoerist Richard kennis met Daffy Duck, een dertiger die getekend is door jarenlang drugsgebruik. Hij beweert dat hij het paradijs op aarde heeft ontdekt. Richard is meteen geïntrigeerd. Diezelfde nacht pleegt Daffy zelfmoord. Als afscheidsgeschenk laat hij Richard een kaart na met de route naar The Beach. Samen met het Franse koppel Françoise en Etienne gaat Richard het ultieme avontuur aan. Maar algauw ontdekken ze dat hun droom in werkelijkheid een gruwelijke nachtmerrie is.

Paradijs verwoest
Voor zijn eerste grote Hollywoodproductie kreeg regisseur Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire) de beschikking over superster Leonardo DiCaprio, die daarmee de plek van Boyles vaste acteur Ewan McGregor overnam. De opnames van het prachtige, meeslepende en schitterend gefilmde The Beach vonden plaats op een paradijselijke plek in Thailand, maar na het succes van deze film moest het strand waar de opnames plaatsvonden zelfs gesloten worden voor toeristen vanwege de grote schade die ze aanrichtten aan de natuur. Niettemin neemt The Beach je nog altijd mee naar die adembenemende plek.

The Beach (2000) wordt beoordeeld met een 6,7 op IMDb en is op dinsdag 2 juni om 20.30 uur te zien op SBS 9.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prachtig filmdrama The Beach zie je dinsdag 2 juni op SBS 9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV