Vrijdag in Beau: Herman den Blijker enthousiast over heropening horeca

Vrijdag in Beau: Herman den Blijker enthousiast over heropening horeca
De gasten van vrijdag 29 mei

Kijktip :

Beau van Erven Dorens heeft vanavond, vrijdag 29 mei, weer veel te bespreken met zijn gasten. Zo vertellen Marlou Gorter en Anna Drijver over de Nederlandse filmsets tijdens de crisis en zijn interieurgoeroes Frank en Rogier te gast.

De gasten in Beau - vrijdag 29 mei

  • Maandag mogen de terrassen eindelijk weer open na 2,5 maand. Ook de restaurants, bioscopen en theaters openen hun deuren sinds de crisis. Onder strikte voorwaarden worden de coronaregels versoepeld. De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb is te gast bij Beau om te praten over komende maandag. Ook horecaondernemers Alain Caron en Herman den Blijker zijn uitgenodigd.

  • Na het succesvolle 'Paleis voor een Prikkie' duiken interieurgoeroes Frank en Rogier nu in de wereld van bed & breakfasts voor hun nieuwe programma 'Frank en Rogier checken in'. Vanavond is het duo te gast bij Beau om hierover te praten.

  • De Nederlandse filmsets liggen stil en lange tijd was er onduidelijkheid: wanneer en onder welke voorwaarden kunnen acteurs en actrices weer aan de slag? Vandaag kwam er goed nieuws, want acteurs hoeven zich voor de camera niet aan de anderhalve meter-regel te houden.Malou Gorter, Achmed Akkabi, Robert de Hoog en Anna Drijver schuiven aan tafel om over dit goede nieuws te praten.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Beau: Herman den Blijker enthousiast over heropening horeca of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV