Anouk gaat in zelfquarantaine en mist finale van The Voice Kids

Anouk gaat in zelfquarantaine en mist finale van The Voice Kids
Eindstrijd The Voice Kids vrijdag 5 juni te zien bij RTL 4

Nieuws :

Anouk is vrijdag de grote afwezige tijdens de finale van The Voice Kids. De zangeres heeft zelf besloten om in quarantaine te gaan, nu de coronamaatregelen worden versoepeld. Hierdoor kan ze niet bij deze eindshow zijn, zo heeft RTL bekendgemaakt.

Zangeres in risicogroep door astma
Anouk verbleef eerder al zeven weken in lockdown, toen ze in Marrakesh verbleef en niet naar huis kon terugkeren. Op een gegeven moment heeft ze toch een vlucht kunnen pakken en de afgelopen weken bracht ze thuis met haar gezin door. Anouk heeft een hevige vorm van astma en zit hierdoor in de risicogroep, vandaar dat ze heeft besloten om zelf in lockdown te gaan.

Anouk wel digitaal aanwezig
Anouk is dan wel niet fysiek aanwezig in de studio tijdens de eindstrijd van The Voice Kids, maar gelukkig zijn er andere mogelijkheden. Deze worden nu nog onderzocht door RTL, zodat de coach toch een bijdrage kan leveren aan deze finale. De hele show is in verband met de coronamaatregelen anders dan normaal. De optredens zijn van tevoren opgenomen, maar de kijkers kunnen wel live stemmen.

De finale van The Voice Kids is vrijdag 5 juni om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Heb je The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Anouk gaat in zelfquarantaine en mist finale van The Voice Kids of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV