Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 23

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 23
Kijktips voor 30 mei t/m 6 juni

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!


1. Jeffrey Epstein: Filthy Rich (Netflix)
Documentaire over de veelbesproken miljonair Jeffrey Epstein. Nog altijd beschuldigen talloze vrouwen de overleden Epstein van seksueel misbruik. Ook de vraag of de dood van Epstein moord of zelfmoord was, is nog altijd niet opgehelderd. Bekijk hier waar je Jeffrey Epstein: Filthy Rich kunt kijken.

Lees hier de serierecensie van Jeffrey Epstein: Filthy Rich.

2. Space Force (Netflix)
Generaal Mark R. Naird wordt in het diepe gegooid wanneer hem wordt gevraagd om een nieuwe zesde tak van de Amerikaanse strijdkrachten op te zetten: Space Force. Bekijk hier waar je Space Force kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van Space Force.

3. Maleficent: Mistress of Evil (Disney+)
Maleficent (Angelina Jolie) en Aurora (Elle Fanning) zetten vraagtekens bij hun ingewikkelde familiebanden wanneer ze verschillende kanten op worden getrokken door een bruiloft, onverwachte bondgenoten en duistere krachten. Bekijk hier meer over Maleficent: Mistress of Evil.

Lees hier de filmrecensie van Maleficent: Mistress of Evil.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.


4. Siren, S1-2 (Videoland, 1 juni)
De kustplaats Bristol Cove staat bekend om zijn legende dat het ooit de thuis was voor zeemeerminnen. Wanneer de komst van een mysterieus meisje bewijst dat deze folklore maar al te waar is, neemt de strijd tussen mens en zee een zeer wrede wending. Lees hier waar je Siren kunt streamen.

5. Keeping Up With the Kardashians, S1-4 (Netflix, 1 juni)
Serie waarin het glamoureuze leven gevolgd wordt van de families Kardashian en Jenner, met o.a. de zussen Kim, Kourtney en Khloé Kardashian. Het programma is de spil van het commerciële imperium van de familie Kardashian dat actief is in de entertainment-, reclame-, merchandising-, mode- en cosmetica-industrie. Lees hier waar je Keeping Up With the Kardashians kunt streamen.

Op 1 juni komen ook de realityseries The Real Housewives of Beverly Hills, The Real Housewives of New York en The Real Housewives of Atalanta op Netflix.

6. Fuller House, S5 (Netflix, 2 juni)
De sitcom volgt drie dames die elkaar helpen op het gebied van ouderschap en relaties. In de tweede helft van seizoen vijf staan de drie BFF's allemaal op het punt om te gaan trouwen. Lees hier waar je Fuller House kunt streamen.

7. The Post (Videoland, 4 juni)
In het begin van de jaren 70 komt de beroemde krant 'Washington Post' in het bezit van geheime documenten van het Amerikaanse ministerie van Defensie. Journalist Ben Bradlee en uitgever Kay Graham proberen vervolgens deze belangrijke documenten te analyseren. Lees hier waar je The Post kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Post.

8. El Presidente, S1 (Amazon Prime Video, 5 juni)
Tegen de achtergrond van steden in Latijns-Amerika, de VS en Europa verkent de serie het sportschandaal dat de wereld op zijn kop zette: FIFA-gate. Lees hier waar je El Presidente kunt streamen.

9. 13 Reasons Why, S4 (Netflix, 5 juni)
Het afscheid van de bijzonder populaire Netflix-serie. In het slotseizoen van de serie bereiden de studenten die hun laatste jaar op Liberty High hebben afgerond zich voor op hun diploma-uitreiking. Lees hier waar je 13 Reasons Why kunt streamen.

10. Brooklyn Nine-Nine, S6 (Netflix, 5 juni)
Detective Jake Peralta en nieuwbakken sergeant Amy Santiago zijn net getrouwd. Captain Raymond Holt krijgt te horen of hij de baas wordt van de NYPD. Detective Rosa Diaz leert omgaan met haar biseksualiteit en sergeant Terry Jeffords wil graag luitenant worden. Lees hier waar je Brooklyn Nine-Nine kunt streamen.

11. White House Farm, S1 (NPO Plus, 5 juni)
Het verhaal is gebaseerd op een moordzaak uit 1985, toen vijf mensen van dezelfde familie werden doodgeschoten op een boerderij in Essex. eremy Bamber (Freddie Fox) claimt dat de schizofrene Sheila de dader is, maar al snel komen er meer intriges aan het licht. Lees hier waar je White House Farm kunt kijken.

12. The Last Days of American Crime (5 juni)
Graham Bricke, een carrièrecrimineel die nooit zijn grote slag heeft kunnen slaan, werkt samen met de beroemde gangster-nakomeling Kevin Cash en de zwartemarkthacker Shelby Dupree. Ze willen de overval van de eeuw en de laatste misdaad in de Amerikaanse geschiedenis plegen voordat het signaal afgaat. Lees hier waar je The Last Days of American Crime kunt streamen.

13. Queer Eye, S5 (Netflix, 5 juni)
In een tijd waarin De Verenigde Staten verdeeld zijn en de toekomst onzeker lijkt, probeert een team van vijf dappere mannen ons dichter bij elkaar te brengen met hun plezier en hun gevoel voor mode. Met een nieuwe Fab 5 en een bijna onmogelijke missie, vertrekt Queer Eye uit de Big Apple om Amerika compleet roze te maken. Lees hier waar je Queer Eye kunt streamen.

14. The Art of Racing in the Rain (Disney+, 5 juni)
Een van de nieuwere 20th Century Fox-films, uitgebracht in augustus 2019. Door zijn band met zijn eigenaar, aspirant Formule 1-coureur Denny, leert de golden retriever Enzo dat de technieken die nodig zijn op het circuit ook kunnen worden gebruikt in het echte leven. Lees hier waar je The Art of Racing in the Rain kunt kijken.

15. The Handmaid's Tale, S3 (Ziggo, 6 juni)
In de grauwe dystopie Gilead zijn bijna alle vrouwen onvruchtbaar geworden. In het derde seizoen probeert June (Elisabeth Moss), één van de laatste vrouwen die nog wel kinderen kan krijgen, een revolutie in te luiden. Lees hier waar je The Handmaid's Tale kunt streamen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 23 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier