Netflix komt in juni met klassiekers en topfilms: zo kun je ze bekijken

Netflix komt in juni met klassiekers en topfilms: zo kun je ze bekijken
Met onder meer La La Land en Back to the Future

Nieuws :

Netflix pakt in de maand juni uit met een grote hoeveelheid klassiekers en topfilms, die voor een gelimiteerde tijd op de rode streamingdienst verschijnen. Gids.tv zet de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk en lees ook welke nieuwe releases op Netflix je in juni kunt streamen.

Mean Girls (2004)


Vanaf 1 juni is Mean Girls te streamen op Netflix. De vijftienjarige Cady Heron is opgegroeid in de Afrikaanse jungle en denkt dat ze overal kan overleven. Daar komt ze echter al snel van terug als ze verhuist naar Amerika en daar voor het eerst naar school gaat.

The Hangover (2009)


Vanaf 2 juni is The Hangover te streamen op Netflix. Twee dagen voor zijn bruiloft vertrekken Doug en zijn drie beste vrienden naar Las Vegas voor een vrijgezellenfeest dat ze nooit zullen vergeten. Maar wanneer de drie vrienden wakker worden zijn ze wél alles vergeten.

Vanaf 2 juni zijn ook The Hangover Part II en The Hangover Part III te zien op Netflix.

Hugo (2011)


Vanaf 15 juni is Hugo te streamen op Netflix. Weesjongetje Hugo is een klokkenluider en kruimeldief die in de muren van een druk treinstation in Parijs woont. Om te overleven moet hij geheimen bewaren en anoniem blijven. Maar wanneer hij een bijzonder meisje ontmoet, wordt zijn dekmantel in gevaar gebracht.

La La Land (2016)


Vanaf 22 juni is La La Land te streamen op Netflix. In de stad van de engelen Los Angeles wil seveerster Mia actrice worden. In de talloze audities die ze doet wordt ze steeds maar afgewezen. Jazzmuzikant Sebastian droomt van een eigen Jazzclub. Ze ontmoeten elkaar een paar keer toevallig en worden verliefd.

24 (alle seizoenen)


Vanaf 24 juni zijn alle seizoenen van 24 te streamen op Netflix. 24 speelt zich af in "real time". Elk seizoen duurt 24 uur en is een periode uit het leven van federaal agent Jack Bauer (vertolkt door Kiefer Sutherland), waarin hij terroristische aanslagen probeert te voorkomen.

The Big Lebowski (1998)


Vanaf 30 juni is The Big Lebowski te streamen op Netflix. Bowlende flowerpowerman Jeff 'The Dude' Lebowski is 'the laziest man of Los Angeles County'. Bandieten die hem aanzien voor een oude rijkaard met dezelfde achternaam leveren hem een streek, waarop The Dude - aangespoord door zijn bowlingvrienden Walter en Donny - verhaal gaat houden bij de Big Lebowski.

Scarface (1983)


Vanaf 30 juni is Scarface te streamen op Netflix. Cubaanse bootvluchteling Tony Montana is een kleine crimineel met grote plannen in de VS. Nadat hij een werkvergunning heeft gekregen en ervaring heeft opgedaan, door een tijdje de klusjes van anderen te hebben opgelost, begint hij z'n eigen zaak op te bouwen.

Back to the Future (1985)


Vanaf 30 juni is Back to the Future te streamen op Netflix. Marty McFly reist terug naar 1955 met een tot tijdmachine omgebouwde DeLorean van Doc Emmett Brown. Hij zorgt er per ongeluk voor dat zijn moeder verliefd op hem wordt in plaats van op zijn vader.

Bekijk hierboven de Instagram-post van Netflix hieronder. Wil je geen enkele nieuwe release op Netflix missen? Check dan het dossier met recensies, trailers en nieuws van Netflix op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Netflix komt in juni met klassiekers en topfilms: zo kun je ze bekijken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV