Brooklyn Nine-Nine seizoen 6 vanaf vrijdag te zien op Netflix

Brooklyn Nine-Nine seizoen 6 vanaf vrijdag te zien op Netflix
Avonturen van Jake Peralta en zijn collega's gaan verder...

Kijktip :

Televisiekijkers over de hele wereld waren geschokt toen na vijf succesvolle seizoenen FOX besloot om Brooklyn Nine-Nine te cancellen. Gelukkig was NBC er als de kippen bij om een zesde seizoen te gaan maken. Seizoen 6 van Brooklyn Nine-Nine is vanaf vrijdag 5 juni te zien op Netflix.

Lees ook wat je deze maand nog meer op Netflix kunt streamen.

Het verhaal
In het nieuwe seizoen zijn detective Jake Peralta en sergeant Amy Santiago net getrouwd en heeft Captain Raymond Holt te horen gekregen dat hij niet de nieuwe baas van de NYPD wordt. Terry Jeffords gaat proberen luitenant te worden en Rosa Diaz worstelt met haar biseksualiteit.

Populair
De komedische serie is, mede door de rollen van Andy Samberg als Jake en Terry Crews als Terry, ontzettend populair in Amerika. Ook in Nederland staat de serie tussen de meest gestreamde series van de rode streamingdienst. Fans schreeuwde dan ook al een tijdje om dit zesde seizoen, dat al in 2018 in Amerika werd uitgezonden.

Brooklyn Nine-Nine is vanaf 5 juni 2020 te zien op Netflix. Bekijk hier alle kijktips van week 23.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Brooklyn Nine-Nine seizoen 6 vanaf vrijdag te zien op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV