Queer Eye seizoen 5 is vanaf vrijdag te zien op Netflix

Queer Eye seizoen 5 is vanaf vrijdag te zien op Netflix
De vijf heren gaan Amerika weer roze kleuren

Kijktip :

De vernieuwde Fab 5, bestaande uit Jonathan Van Ness, Tan France, Antoni Porowski, Bobby Berk en Karamo Brown, gaan in dit vijfde seizoen mensen in Philadelphia helpen. Queer Eye seizoen 5 is vanaf vrijdag 5 juni te zien op Netflix.

Lees hier komend weekend de serierecensie van Queer Eye.

Het verhaal
In een tijd waarin De Verenigde Staten verdeeld zijn en de toekomst onzeker lijkt, probeert een team van vijf dappere mannen ons dichter bij elkaar te brengen met hun plezier en hun gevoel voor mode. Met een nieuwe Fab 5 en een bijna onmogelijke missie, vertrekt Queer Eye uit de Big Apple om Amerika compleet roze te maken... make-over na make-over.

Homoseksuele pastoor
In de trailer van het nieuwe seizoen (bekijk op Gids.tv ook de trailer) is al te zien dat de mannen een pastoor helpen die zich ongemakkelijk voelt jegens zijn homoseksuele gevoelens. Daarnaast zal er een aflevering zijn waarbij er een moeder te zien is die haar werkzame leven als dokter probeert te combineren met haar moederschap.

Queer Eye is vanaf 5 juni 2020 te zien op Netflix. Bekijk hier alle kijktips van week 23.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Queer Eye seizoen 5 is vanaf vrijdag te zien op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier