Penoza: The Final Chapter komt in juni al op Netflix

Penoza: The Final Chapter komt in juni al op Netflix
Met Monic Hendrickx en Olga Zuiderhoek

Film :

Eind vorig jaar ging Penoza: The Final Chapter in de Nederlandse bioscopen draaien, met volle zalen als fantastisch resultaat. Na vijf spannende seizoenen Penoza op de Nederlandse televisie was de film op Pathé Thuis een groot succes. Nu komt de onderwereldkoningin Carmen van Walraven eindelijk Netflix onveilig maken, vanaf 4 juni is de film te streamen.

Lees hier de filmrecensie van Penoza: The Final Chapter

Het verhaal
De film start met het verhaal van Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) die ondergedoken zit in Canada en daar een anoniem leven leidt. Helemaal niemand weet dat ze nog leeft, behalve haar moeder Fiep (een heerlijke rol van Olga Zuiderhoek). Als een collega Carmen wordt aangevallen, vermoordt ze uit zelfverdediging de dader. Ze wordt daarvoor opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Daar moet ze afrekenen met de geesten uit haar verleden om haar familie te redden.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Olga Zuiderhoek als Fiep Homoet-de Rue in de film 'Penoza: The Final Chapter'

Het doek valt echt...
Dit weekend plaatste Netflix een bomvolle trailer online (zie hieronder) waarin de grootste titels van de maand juni worden uitgelicht. Één van die titels is Penoza: The Final Chapter. En Netflix is zo vriendelijk om ook meteen de releasedatum bekend te maken in de trailer: het slot van Carmen zal vanaf 4 juni 2020 te zien zijn op de streamingdienst met de rode N.

Bekijk en lees ook welke nieuwe releases op Netflix je in juni kunt streamen.

Prequel Doodstil komt eraan!
Goed nieuws! De fans van Penoza vallen niet helemaal in een zwart gat. Vorig jaar werd bekend dat de KRO-NCRV werkte aan een spin-off met de titel Doodstil. Deze prequel belicht de opkomst van Carmens rechterhand Nicolaas Luther (gespeeld door Raymond Thiry) in de duistere Amsterdamse onderwereld.

Penoza: The Final Chapter is vanaf donderdag 4 juni 2020 te zien op Netlfix. Genre: Drama, Misdaad. Tijdsduur: 116 minuten. IMDb-7,1.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV